Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Att gå ner 5kg på 3.5 vecka.

Vilken chock jag fick idag när jag ställde mig på vågen på gymmet. 5 kg på drygt 3 veckor. Jag tror som sagt att den toddyn vi drack som gjorde mig magsjuk kan ha haft sin inverkan. Har ju under flera dagar inte kunnat äta normalt och de dagar jag har varit bra har jag tränat. Sen har jag ätit hyfsat nyttigt också, rent kalorimässigt i alla fall.

Det kanske inte är en särskild hälsosam viktnedgång och man kan tro att jag kommer gå upp allt igen. Men ur ett hälsoperspektiv behövde jag gå ner i vikt och vad gäller det andra så planerar jag att fortsätta ge järnet på gymmet och hålla koll på kosten.

Jag har aldrig gillat att fokusera på vikt, alltid ogillat dessa kroppstankar, det har funnits mycket ångest där tidigare. Men det finns så många fördelar med att vara stark och välmående och när man fokuserar på det – och att samtidigt faktiskt ser vackrare och mer strålande ut – så känns det helt ok.

Vad jag försöker säga är egentligen att jag aldrig varit så obekymrad med min kropp som här i Indien. Trots att så många kommenterar och att tränaren på gymmet säger “du måste gå ner i vikt”.

Kanske känner jag bara press och ångest i Sverige för att alla är så jävla snygga där? Här känner jag mig liksom vacker trots att jag är spökvit och inte smal, haha. Och ja, allting är bara i mitt huvud men det är jäkligt skönt att känna så som jag gör här. Att gå ner i vikt och bli fit har aldrig känts såhär positivt laddat för mig tidigare!

20130819-230521.jpg
/Jennifer med 8kg till mål

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.