Kontakt

Kontakta via mejl

Kontakta mig på jenn[a]jennifersandstrom[punkt]se om du har en fråga eller fundering, vill annonsera här, göra ett samarbete med mig eller anlita mig inom marknadsföring och sökoptimering.


Sociala medier

Här hittar du mig i olika sociala medier:

Facebook: Jennifer Sandström – företagare & kreatör
Instagram: @jennsandstrom
LinkedIn: Jennifer Sandström
Twitter: @jennsandstrom
Bloglovin: Jennifer Sandström
Pinterest: Jennifer Sandström


Mejllista om sökmotoroptimering & marknadsföring

Skriv upp dig på mejllistan här!


Kontakta via formulär

10 Kommentarer

 1. Josefin
  10 mars, 2015 / 19:13

  Hej!
  Vilken härlig och inspirerande blogg du har, riktigt rolig att läsa!
  Blev dock väldigt berörd av inläggen om ditt beslut om att sluta sminka dig.
  Har själv tänkt tanken många gånger, men aldrig riktigt vågat sluta med de nedrans kosmetikprodukterna.
  Jag har just nu en väldig dålig och känslig hy, med mycket röda partier och knottror som tär på mitt psyke.
  Har du några tips över hur man vågar sluta med smink och ändå våga visa sig utomhus och bland folk? Har du någon speciell hudvårdsrutin, alltså använder du några ansiktsprodukter eller bara tvättar du med vatten?
  Hade varit guld värt om du svarat!

 2. Sofia
  31 mars, 2016 / 07:04

  Hej! Vad kul att du har hittat till Finland. Hittade din blogg i misstag och gillar skarpt! Har själv flyttat från Sverige till Finland när jag var yngre. Har alltid haft svårt med finskan och ibland tappar jag nästan hoppet och vill bara flytta till Sverige. Hur var det att få jobb i Finland när man inte kan finska? Var det svårt? Pratar du engelska på jobbet? Hur funkar det praktiskt att jobba när du inte kan finska?

  • jennifer
   Författare
   19 juni, 2016 / 20:34

   Hej Sofia! Ber verkligen om ursäkt då jag helt måste ha missat din kommentar. Jättesvårt med finskan, det är det fortfarande. Har läst en kurs under 7 veckor så kan endast väldigt basic – men vill lära mig mer så ska nog försöka i höst igen. Hade turen att hitta en startup där jag jobbar mot svenska marknaden i Sverige, så behöver inte finskan. Vi är dessutom väldigt internationella så engelska är företagsspråk :)

 3. Bella
  9 maj, 2016 / 06:16

  Hej. Hittade din blogg först nu (via Blondinbella). Jag är finlandssvensk och bor i Helsingfors. Blåbärslandet (Mustikkamaa) är mitt smultronställe. Tycker du ska använda svenska namn då du refererar till platser du gillar; Drumsö, Granö, Ärtholmen etc. etc. Njut av solen och våren :)

  • jennifer
   Författare
   9 maj, 2016 / 08:58

   Hej Bella! Tack för din kommentar – vad trevligt! Alltså, man blir ju kär av bara namnet, Blåbärslandet, gud så ljuvligt! Det ska jag definitivt besöka. Skulle gärna använda svenska namn också, men jag har inte ännu hunnit lära mig alla… Drumsö har liksom satt sig, men andra kan jag inte koppla lika lätt ännu, det kommer nog snart! Jag är dock att van att blanda svenska och engelska, så varför inte blanda finska och svenska ;)
   Hoppas du också har en fin vår!

   • Bella
    9 maj, 2016 / 09:33

    Hej igen. Blåbärslandet är ljuvligt. My backyard:) Med metro kommer man väldigt behändligt dit (jag bor på gångavstånd). Blåbärslandet runt är passlig kvällspromenad. Och finns ljuvliga klippor och oxå sandstränder då man känner för att sola och simma. Ta er dit nåt tag och njut :)

    • jennifer
     Författare
     9 maj, 2016 / 09:55

     Verkligen tack för tipset – och lucky you alltså!!

     • Bella
      9 maj, 2016 / 14:42

      Hej igen. Nu får du börja mingla med oss finlandssvenskar (din andra hälft är finskspråkig om jag fatta rätt?). Nu ska jag gå in i ditt bloggarkiv. Ses sen igen (jag bloggar inte själv, men följer slaviskt vissa bloggsidor). Kram, Bella

      • jennifer
       Författare
       9 maj, 2016 / 19:22

       Haha jaaa jag jobbar på det, många finlandssvenska kollegor som tur är ;) Oj, kul! Varmt välkommen hit och hoppas du kommer gilla det. Alltid kul med kommentarer också när det inte finns en blogg man kan gå in och kika i! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?