Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Forever abroad - always at home

Platser jag bott på 

Jag har alltid längtat bort, och så fort jag blev vuxen nog att fatta egna beslut har jag följt den längtan. Jag har lämnat delar av mig själv i så många olika länder och det finns inte någon självklar plats att kalla hemma längre. Och även om jag inte alltid per definition kanske kommer att bo utomlands, så vet jag att även om jag en dag flyttar tillbaka till Sverige – så kommer även det aldrig kännas hundraprocentigt igen. Därför, forever abroad – always at home.

På dessa platser har jag bott

Klicka på staden/landet för att läsa mer

Född och uppvuxen. Gällivare är alltid Gällivare även om jag känt en hatkärlek sedan den dagen jag upptäckte att det finns en hel världen där ute. Jag har kylan i blodet och även om norrländskan sviker mig så finns Norrland för alltid i en särskild plats i hjärtat.

Det var vid Vätterns sydspets som jag pluggade mellan 2010-2013, förutom de terminerna jag gjorde utomlands. Vacker tid och bra studentstad där jag fann mina bästa bästa vänner! 

Våren 2012 bodde jag och Freddie i ett litet rum på universitet i Victoria, British Columbia. Så himla fin och häftig upplevelse. Min första gång så långt hemifrån så länge. Besökte även Whistler, Seattle, San Diego och Kuba.

Hösten 2012 tillbringade jag i världens absolut vackraste land. De här månaderna var några av de finaste månaderna i mitt liv. Saknar det lite varje dag.

Blev headhuntad till ett internship i Indien och kunde såklart inte tacka nej. Juli 2013 flyttade jag dit och det var en galen upplevelse. Blev kär, stötte på märkliga kryp och sjukdomar och var med om allt som hör Indien till.

Våren 2014 upplevde jag nästa äventyr i Tyskland. Jobbade och festade om vart annat, gjorde slut med mitt ex, hängde mest med finnar, njöt av München, drack massor öl och såg på mer fotboll än någonsin tidigare, blev kär och ja…

Mitt andra hem där halva min familj numera bor och den stad i Sverige jag håller mest kär!

Här bor jag nu. Sambo med min Mumin sen september 2015. Här finns lite om hur vi träffades i München om man är nyfiken. Har även bott en vända i Åbo hösten 2014.

Vill du veta mer?

Vill du läsa mer om generella funderingar och frågor som jag svarat på om att flytta utomlands så ska du klicka på knappen nedan.

Forever Abroad - Always At Home.