Om

Jennifer Sandström – svensk resebloggare utomlands


Välkommen! I den här bloggen skriver jag om allt det som jag tycker så fantastiskt mycket om: resor, att upptäcka andra kulturer, att bo utomlands, egetföretagande, marknadsföring och vardagsberättelser. Alltid ärligt och med glimten i ögat. Jag är tjugosexår gammal, uppvuxen i svenska Lappland i Gällivare men just nu bosatt i Finlands huvudstad Helsingfors. Du kanske undrar, hur hamnade jag här?

Vill du jobba med mig? Läs mer här!

A world traveler since 2012

Efter två utbytesterminer i Kanada och på Nya Zeeland var jag klar med mina studier i företagsekonomi men ville se mer av världen. Jag blev headhuntad till ett företag i södra Indien och åkte dit för ett internship. Efter 6 stormiga, galna och otroliga månader i Indien längtade jag hem. Europa lockade och mitt nästa internship blev på en startup i München. Du kan läsa mer om platserna jag bott på här.

Med världen framför mina fötter snubblade jag över kärleken och han tog mig till Helsingfors – tillföljd av sitt ursprung omnämns han som Mumin här på bloggen (ibland som T). Jag har bott i Helsingfors sedan hösten 2015 och älskar det (för det mesta). Som egenföretagare är jag dock fri att resa och upptäcka nya platser när jag känner för det.

Ett urval av reseinspiration

* Weekend i Warszawa
* Tips för att sova på flyget
* En guide till München
* Att göra i Stockholm
* Weekend-guide till Milano

» Fler reseguider
» Fler restips

Foto: Helena Gunnare

Egenföretagare & bloggare

Bloggen är mitt jobb och har alltid varit min passion, jag gillar SEO och frilansar inom bloggande som business, sökoptimering och digital marknadsföring. Läs om egenföretagar-livet här. Är du nyfiken på hur det är att jobba som influencer/bloggare? Här kan du läsa mer om det.

Kontakt / övriga kanaler:

* Mejl
* Facebook
* Instagram
* Bloglovin

 


Söker du efter något?