Företagare, SEO-konsult, innehållsskapare, marknadsförare & bloggare

Hej! 🌻

Har här du en 29-årig företagare sen 4 år, utbildad företagsekonom med några års erfarenhet av marknadsföring på startups och medelstora företag (ja jag hoppade över förskolan som 6-åring, har alltid legat steget före och har ingen master-utbildning). 🙋🏻‍♀️

Gillar att upptäcka nya platser (också i Finland där jag bor) och människor, tackar aldrig nej till ett äventyr och har hjärtat i norr (Gällivare som är min hemstad). ✨

‣ Det jag gör som mest just nu är att lära andra företagare och marknadsförare sökmotoroptimering genom min SEO-kurs. Förra året gick 20 härliga damer och herrar kursen och just nu tar sig 25 stycken igenom åtta veckor fyllda med kunskap och smarta tips för att skapa bättre innehåll och nå ut till exakt rätt målgrupp. 💜

‣ Bloggen är något jag håller hårt i och gärna uppmuntrar andra att göra – innehållsmarknadsföring ska inte underskattas. I bloggen skapar jag innehåll som har för avsikt att leva i flera år framåt, på temat företagande, marknadsföring och en hel del personligt. 👩🏻‍💻

Let me create driver jag tillsammans med Kugge. Ett gemensamt varumärke där får jag utrymme för allt annat jag gör: marknadsföring, texter och även som fotograf. Dessutom har vi två arbetsböcker ägnade åt företagare som vill jobba smartare och mer strategiskt!

Du hittar mig alltså i Helsingfors (mer korrekt Esbo, men hur många svenskar vet vad det är?) och ibland i Gällivare eller Göteborg.

Här i bloggen får du läsa om just sökoptimering, marknadsföring och företagande, men också hur livet som svensk i Finland är, vardagsäventyr och resor. Det blir en del om skrivande, foto och sånt kreativt. Alltid ärligt och ofta med glimten i ögat.

Här kan du läsa mer om de tjänster jag erbjuder tillsammans med min kollega Kugge och bloggsamarbeten om du vill anlita mig för det.

Kontakt:

* Mejl
* Facebook
* Instagram
* LinkedIn
* Bloglovin
* Pinterest
* Twitter


Och så lite bakgrundsstory…

Efter två utbytesterminer i Kanada och på Nya Zeeland var jag klar med mina studier i företagsekonomi men ville se mer av världen. Jag blev headhuntad till ett företag i södra Indien och åkte dit för ett internship. Efter 6 stormiga, galna och otroliga månader i Indien längtade jag hem. Europa lockade och mitt nästa internship blev på en startup i München. Du kan läsa mer om platserna jag bott på här.

Med världen framför mina fötter snubblade jag över kärleken och han tog mig till Helsingfors – tillföljd av sitt ursprung omnämns han som Mumin här på bloggen (nuförtiden dock oftast som T). Jag har bott i Helsingfors sedan hösten 2015 och älskar det (för det mesta). Som egenföretagare (digital nomad?) är jag dock fri att resa och upptäcka nya platser när jag känner för det.

Att bloggen skulle bli mitt jobb var länge en dröm och det är fortfarande min absoluta favorithobby och idag en del i mitt företag.

Som företagare jobbar jag också med digital marknadsföring. Min analytiska förmåga använder jag gärna och sökmotoroptimering gillar jag lite extra mycket.

Allt om företagar-livet kan du läsa här.

Eller hur det är att jobba som bloggare!

Foto: Helena Gunnare

Ett urval av reseinspiration

* En guide till Uppsala
* Hyra bil i Norden – med hyrbil genom Finland, Sverige och Norge
* Nattåg med bil i Finland – hur funkar det?
* En guide till Belgrad
* En guide till Budapest
* 5 bra skidorter i Österrike

» Fler reseguider
» Fler restips

4 Kommentarer

 1. 1 februari, 2017 / 08:08

  Intressant blogg ?
  Började själv blogga för ett år sedan och har funderingar på att lägga mer tid till mitt skrivande. Men min blogg har mycket varierande innehåll. Hmm får tänka igenom om jag behöver skaffa en nisch kanske.

  • jennifer
   Författare
   1 februari, 2017 / 08:44

   Hej Lisa! Tack för din kommentar. Att ha en nisch eller huvudtema på bloggen är något som blivit mer regel än undantag de senaste åren och det finns många fördelar med det. Men kom ihåg att du inte måste hitta endast EN smal nisch, utan att bloggen kan stå på några olika ben – alltså olika områden och ämnen som tillsammans utgör just din bloggs nisch :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   9 augusti, 2017 / 11:13

   Hej Susanne. Jag missade din kommentar här, så ber om ursäkt för mitt sena svar. Vad kul att höra att du gillar bloggen – tack så mycket! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?