Om

Om Jennifer Sandström


Det här är en blogg om resor, att bo utomlands, egetföretagande, och vardagsberättelser. Alltid ärligt och med glimten i ögat. Jag är en svensk resebloggare som blivit expert på att flytta och bo utomlands. Tjugofemår gammal, växte upp i Gällivare i Lappland men bor i Finlands huvudstad Helsingfors.

Så, hur hamnade jag här?

Jenn forever abroad

Hooked på andra länder efter utbytesterminerna

Efter två utbyten i Kanada och på Nya Zeeland så var jag klar med mina studier i företagsekonomi men ville se mer av världen. Jag blev headhuntad till ett företag i södra Indien och åkte dit på ett internship. Och efter 6 stormiga och otroliga månader räckte det. Europa lockade och mitt nästa internship blev på en startup i München.

Drömde om NYC men kärleken hade andra planer

Med världen framför mina fötter snubblade jag över kärleken och han tog mig till Helsingfors – tillföljd av sitt ursprung omnämns han som Mumin här bloggen (och ibland som T). Jag har bott i Helsingfors sedan hösten 2015 och älskar det (för det mesta), det är en fin stad och finns många som pratar svenska här. Dessutom jobbar jag med det som är absolut roligast: online marknadsföring.

Men visst finns det fler länder som lockar – forever abroad, always at home. Du kan läsa mer om platserna jag bott på här.

Massor av reseinspiration:

* Weekend i Warszawa
* Tips för att sova på flyget
* En guide till München
* Att göra i Stockholm
* Weekend-guide till Milano

» Här hittar du alla mina reseguider.
» Och fler restips!

Livet som egenföretagare & bloggare:

Bloggen är mitt jobb men har också alltid varit min största passion (och är det fortfarande), jag älskar SEO och frilansar inom de ämnena: bloggande som business, sökoptimering och digital marknadsföring. Om du vill läsa mer om livet som egen kan du klicka dig in på taggen: EGET FÖRETAG. Om du är nyfiken på hur det är att jobba som influencer/bloggare och vill ha tips inom det ämnet kan du läsa mer HÄR.


Här är några av bloggens populäraste inlägg:

* När jag flyttade hit och upptäckte Finlands bästa uppfinning
* När jag hade varit ett år utan smink
* Livet utomlands och kärleken: 10 tips för distansförhållanden
* Hur det är att bo i Finland
* Hur det är att leva i Indien
* Alla mina boktips


Varmt välkommen. ♥ Jag hoppas du kommer att trivas här – lämna gärna en kommentar och säg hej! Om du vill kontakta mig kan du göra det här.


Håll dig uppdaterad

* Facebook. Du får gärna gilla min Facebook-sida där jag delar nya inlägg.

* Instagram. Följ mig på Instagram om du vill få ett urval av härliga bilder från livet, upplevelser och äventyr.

* Bloglovin. Om du använder Bloglovin för att följa bloggar hittar du min blogg här!

* Bloggens månadsbrev – få månadens guldkorn snyggt sammanfattade i ett mejl + extra tips. Signa upp här:


4 kommentarer
  1. Intressant blogg ?
    Började själv blogga för ett år sedan och har funderingar på att lägga mer tid till mitt skrivande. Men min blogg har mycket varierande innehåll. Hmm får tänka igenom om jag behöver skaffa en nisch kanske.

    1. Hej Lisa! Tack för din kommentar. Att ha en nisch eller huvudtema på bloggen är något som blivit mer regel än undantag de senaste åren och det finns många fördelar med det. Men kom ihåg att du inte måste hitta endast EN smal nisch, utan att bloggen kan stå på några olika ben – alltså olika områden och ämnen som tillsammans utgör just din bloggs nisch :)

    1. Hej Susanne. Jag missade din kommentar här, så ber om ursäkt för mitt sena svar. Vad kul att höra att du gillar bloggen – tack så mycket! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *