Om

Jennifer Sandström – svensk resebloggare utomlands


Välkommen! I den här bloggen skriver jag om allt det som jag tycker så fantastiskt mycket om: resor, att upptäcka andra kulturer, att bo utomlands, egenföretagande, marknadsföring och vardagsberättelser. Alltid ärligt och med glimten i ögat. Jag är tjugosju år gammal, uppvuxen i svenska Lappland i Gällivare men just nu bosatt i Finlands huvudstad Helsingfors. Du kanske undrar, hur hamnade jag här?

Om du är nyfiken på de tjänster jag erbjuder eller intresserad av ett bloggsamarbete kan du läsa mer om det under respektive länk.

For English: go to this page

Forever abroad, always at home

Efter två utbytesterminer i Kanada och på Nya Zeeland var jag klar med mina studier i företagsekonomi men ville se mer av världen. Jag blev headhuntad till ett företag i södra Indien och åkte dit för ett internship. Efter 6 stormiga, galna och otroliga månader i Indien längtade jag hem. Europa lockade och mitt nästa internship blev på en startup i München. Du kan läsa mer om platserna jag bott på här.

Med världen framför mina fötter snubblade jag över kärleken och han tog mig till Helsingfors – tillföljd av sitt ursprung omnämns han som Mumin här på bloggen (nuförtiden dock oftast som T). Jag har bott i Helsingfors sedan hösten 2015 och älskar det (för det mesta). Som egenföretagare (digital nomad?) är jag dock fri att resa och upptäcka nya platser när jag känner för det.

Ett urval av reseinspiration

* Weekend i Warszawa
* Tips för att sova på flyget
* En guide till München
* Att göra i Stockholm
* Weekend-guide till Milano

» Fler reseguider
» Fler restips

Foto: Helena Gunnare

Egenföretagare & bloggare

Bloggen är mitt jobb och har alltid varit min passion, jag gillar SEO och frilansar inom bloggande som business, sökoptimering och digital marknadsföring. Läs om egenföretagar-livet här. Är du nyfiken på hur det är att jobba som influencer/bloggare? Här kan du läsa mer om det.

Eller vill du jobba med mig?

Kontakt / övriga kanaler:

* Mejl
* Facebook
* Instagram
* Bloglovin

4 Kommentarer

 1. 1 februari, 2017 / 08:08

  Intressant blogg ?
  Började själv blogga för ett år sedan och har funderingar på att lägga mer tid till mitt skrivande. Men min blogg har mycket varierande innehåll. Hmm får tänka igenom om jag behöver skaffa en nisch kanske.

  • jennifer
   Författare
   1 februari, 2017 / 08:44

   Hej Lisa! Tack för din kommentar. Att ha en nisch eller huvudtema på bloggen är något som blivit mer regel än undantag de senaste åren och det finns många fördelar med det. Men kom ihåg att du inte måste hitta endast EN smal nisch, utan att bloggen kan stå på några olika ben – alltså olika områden och ämnen som tillsammans utgör just din bloggs nisch :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   9 augusti, 2017 / 11:13

   Hej Susanne. Jag missade din kommentar här, så ber om ursäkt för mitt sena svar. Vad kul att höra att du gillar bloggen – tack så mycket! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?