Företagare, SEO-konsult, innehållsskapare, marknadsförare & bloggare

Jennifer Sandström är utbildad företagsekonom och sedan 2017 företagare. 28 år gammal, uppvuxen i svenska Lappland i Gällivare och nu bosatt i Finlands huvudstad Helsingfors. Med flera års erfarenhet av marknadsföring på startups och medelstora företag konsultar hon idag inom digital marknadsföring och sökmotoroptimering, samt driver en hyfsat framgångsrik blogg.

Just nu håller hon bland annat i en omtyckt SEO-kurs och skapar innehåll för andra och sin egna blogg.

Jennifer lägger märke till detaljerna med en ständig strävan efter perfektion. Hon tror dock stenhårt på startup-tänket som går ut på att testa, utvärdera och revidera – och försöker därför öva på principen att allt inte behöver vara perfekt.

Tack vare sin tidigare bakgrund och en omättlig nyfikenhet har hon idag en bred kunskap i både marknadsföring och innehållsskapande (text och bild).

Hon gillar att upptäcka nya platser och människor, tackar aldrig nej till ett äventyr och har hjärtat i norr.

Här i bloggen får du läsa om just sökoptimering, marknadsföring och företagande, men också hur livet som svensk i Finland är, vardagsäventyr och resor. Det blir en del om skrivande, foto och sånt kreativt. Alltid ärligt och ofta med glimten i ögat.

Här kan du läsa mer om de tjänster hon erbjuder tillsammans med sin kollega Kugge och bloggsamarbeten om du vill anlita henne för det.

Kontakt:

* Mejl
* Facebook
* Instagram
* LinkedIn
* Bloglovin
* Pinterest
* Twitter


Och så lite bakgrundsstory…

Efter två utbytesterminer i Kanada och på Nya Zeeland var jag klar med mina studier i företagsekonomi men ville se mer av världen. Jag blev headhuntad till ett företag i södra Indien och åkte dit för ett internship. Efter 6 stormiga, galna och otroliga månader i Indien längtade jag hem. Europa lockade och mitt nästa internship blev på en startup i München. Du kan läsa mer om platserna jag bott på här.

Med världen framför mina fötter snubblade jag över kärleken och han tog mig till Helsingfors – tillföljd av sitt ursprung omnämns han som Mumin här på bloggen (nuförtiden dock oftast som T). Jag har bott i Helsingfors sedan hösten 2015 och älskar det (för det mesta). Som egenföretagare (digital nomad?) är jag dock fri att resa och upptäcka nya platser när jag känner för det.

Att bloggen skulle bli mitt jobb var länge en dröm och det är fortfarande min absoluta favorithobby och idag en del i mitt företag.

Som företagare jobbar jag också med digital marknadsföring. Min analytiska förmåga använder jag gärna och sökmotoroptimering gillar jag lite extra mycket.

Allt om företagar-livet kan du läsa här.

Eller hur det är att jobba som bloggare!

Foto: Helena Gunnare

Ett urval av reseinspiration

* En guide till Uppsala
* Hyra bil i Norden – med hyrbil genom Finland, Sverige och Norge
* Nattåg med bil i Finland – hur funkar det?
* En guide till Belgrad
* En guide till Budapest
* 5 bra skidorter i Österrike

» Fler reseguider
» Fler restips

4 Kommentarer

 1. 1 februari, 2017 / 08:08

  Intressant blogg ?
  Började själv blogga för ett år sedan och har funderingar på att lägga mer tid till mitt skrivande. Men min blogg har mycket varierande innehåll. Hmm får tänka igenom om jag behöver skaffa en nisch kanske.

  • jennifer
   Författare
   1 februari, 2017 / 08:44

   Hej Lisa! Tack för din kommentar. Att ha en nisch eller huvudtema på bloggen är något som blivit mer regel än undantag de senaste åren och det finns många fördelar med det. Men kom ihåg att du inte måste hitta endast EN smal nisch, utan att bloggen kan stå på några olika ben – alltså olika områden och ämnen som tillsammans utgör just din bloggs nisch :)

  • Jennifer Sandström
   Författare
   9 augusti, 2017 / 11:13

   Hej Susanne. Jag missade din kommentar här, så ber om ursäkt för mitt sena svar. Vad kul att höra att du gillar bloggen – tack så mycket! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Söker du efter något?