Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Bloggsamarbeten

Jennifer Sandström är en personlig blogg med fokus på resor, livet utomlands, företagande och marknadsföring, samt andra berättelser, skrivande, böcker, foto och sådant som rör vardagen i Helsingfors och på resande fot.

Är du ett företag som är intresserad av att samarbeta med bloggare? Tror du att min blogg skulle vara en bra match för ert varumärke? Läs mer om mina kanaler, min målgrupp och vad jag kan erbjuda i ett bloggsamarbete här nedan:

Statistik & fakta

* 14–18 000 unika besök per månad, (22–30 000 sidvisningar), enligt Google Analytics de senaste månaderna (juni, 2021)

* Engagerade läsare, 4+ kommentarer/inlägg

* En röst som sägs inge förtroende och många följer bloggen för att den är genuin, inspirerar och håller hög kvalitet (läsarundersökning, 2018)

* Den typiska läsaren är 25–34 år och kvinna, intresserad av kortare eller längre äventyr och resor, inspireras av att våga gå utanför sin bekvämlighetszon och vill följa sina drömmar

* 90 % av läsarna från Sverige, 5 % från Finland

* Följare: Bloglovin 600+, Instagram 2500+, Facebook 800+

Priser för bloggsamarbeten & sponsrat innehåll

Priserna för bloggsamarbeten börjar från 790 eur.

Ett blogginlägg innehåller minst 800 ord (ofta kring 1200 ord), sökoptimeras enligt önskemål och vad som är lämpligt, och utformas för att på bästa sätt uppnå de KPI ni eftersträvar.

Tidigare lyckade bloggsamarbeten & partners

* Destination Uppsala

”Det har varit enkelt och roligt att samarbeta med Jennifer. Hon har lagt ner både tid och engagemang på sin research om Uppsala och kommit med förslag på de besöksmål, platser och upplevelser som hon själv har velat ta del av och som passar hennes läsare. Vi är jättenöjda över hur hon på ett personligt sätt inspirerar och orienterar sina följare genom delar av utbudet i vår stad med genomarbetade texter och bilder.”

Destination Uppsala
Nextory – ljudboksapp

”Det har varit kul och smidigt att samarbeta med Forever Abroad. Jennifer är en otrolig kreatör och jag har känt mig helt trygg i att lämna över den kreativa delen i hur vårt varumärke exponeras. Jag vet att inlägget alltid kommer ha en perfekt blandning av information och inspiration, som dessutom konverterar.”

Nextory

Medlem i:

Medverkan i medier

Utmärkelser

2018

Finalist i Momondos tävling: Open World Award
Utsedd till en av 30 inspiratörer för entreprenörer
En av tolv finalister i fototävlingen Rajala Ambassador
Nominerad till Årets Microinfluencer i Stora Influencerpriset

2017

Listad som en av årets resebloggar

rajala amabassador 2018

Jag ser fram emot att få jobba med er – hör av dig så pratar vi vidare!