Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Mår hjärtat bra klarar man det mesta.

Lite så känns det nu. Hjärtat i form fina människor såväl som träning och bra mat. Jag kämpar med min mage och jag kämpar med alla djuren som liksom dras till mig. Men det går bra ändå, trots allt.

Helgen har varit fin. Ja förutom mitt raseriutbrott under lördagförmiddag, men jag gick till gymmet och när endorfinerna släpps fria lättar ilskan snabbt. Gick även till gymmet denna söndagmorgon och kände mig som en av jordens hurtigaste. De stänger nämligen tolv om helgerna. Och vet ni? En av de manliga tränarna på gymmet kom fram och frågade hur det går med träningen och frågade hur mycket jag gått ned i vikt? No offense tagna här, men jag har inte vägt mig så jag visste inte svarade jag. Då sa han om jag ska gissa så skulle jag gissa på 3-5kg… Och är det så mycket på en månad så tror jag minsann vi inte har bara gymmet att tacka men även toddyn som gjorde sitt jobb och rensade hela systemet…

Och jo, lördagskvällen var fin. Tog mina utlänningar till vänner och åkte ut till det mysiga turistområdet Fort Kochi. Är inte alls van vid synen av turister och det är så kul att alla ser ut som hippies. Sedan drog vi vidare till nattklubben Dream där det var bra drag. Två drinkar allt som allt under kvällen, det är så man orkar med gymmet nästa morgon!

Efter gymmet behöll jag träningskläderna på och städade konstant i 3 timmar. Bort bort med krypen. Tömde hela mitt rum. Skurade(!) väggarna(!) och torkade ytor som aldrig blivit torkade. I enbart mitt rum. Att städa hela lägenheten känns som att bestiga Mount Everest och det är jag ärligt talat inte alls sugen på.
20130818-231028.jpg
Söndagkväll. Sovdags. I morgon, ny vecka och nya tag. Eller som Dani alltid säger, new day, new chances!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.