Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det indiska äventyret (ohyran) tar aldrig slut.

Inte nog med allt jag upplever om dagarna, så fortsätter vår lägenhet att bjuda på överraskningar. Idag kom jag hem och råkade, RÅKADE såklart se något krypa på väggarna. Och en till, en till, en till. Det kryllade av dem. Små små kryp. Gjorde vad jag alltid gör när paniken infinner sig här i Indien, skypade mamma. Hade en diskussion om det kunde vara vägglöss men det kändes ganska uteslutet. Åt middag, duschade, torkade tårarna och började utforska saken. Efter lite snabbt googlande och jämförande mot den uppförstorade bilden jag tagit av våra små gäster – kunde jag konstatera att, yes vi har med boklöss att göra. BOKLÖSS, visste ni ens att det fanns något sådant?

Tänkte först att det var lite mitt egna fel då jag flyttat in cirka sju böcker som funnits i lägenheten en oklar, men förmodligen lång tid, till mitt rum. Där verkade de ha sitt näste nämligen. Men inspekterade resten av lägenheten och jajjemän, de fanns lite överallt. Andra småkryp också. Ta mig härifrån, var allt jag kunde känna. Satte mig på en köksstol, min roomie hade gått och lagt sig och vännerna på whatsapp slutat svara. Sova på köksbordet inatt?

Men nu ligger jag i alla fall här i min säng som jag dragit ut från väggen. De verkar faktiskt hålla sig till väggarna och böckerna. Och när jag ligger här kan jag inte låta bli att tänka på de där heltäckningsmattorna i Kanada och Nya Zeeland som jag hatade så, de var nog inte så dumma trots allt…

20130817-002554.jpg

Allt den här flickan tvingas uppleva, vem är det som tycker att hon ska utmanas till bristningsgränsen? Vem är det som tycker att hon behöver så jävla mycket skinn på näsan?

Indien är mestadels magiskt, men fan vad jag får slåss vissa stunder. Jag gissar att det är värt det. Glad är jag att jag har vänner här i alla fall, eh ja alltså inte bara i form av oinbjudna gäster.

Puss och kram från en något uppgiven prinsessa i Indien, som hoppas på att det kommer ske underverk så småningom och helst i morgon.

FÖLJ:

3 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.