Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

träning, att bo i ‘kollektiv’ osv.

Invigde gymmet i morse och det kändes fantastiskt bra! Var inte särskilt många andra där och det är alltid skönt att ha gymmet nästan helt för sig själv. Att det ligger knappt 5 minuter från min lägenhet känns också helt okej. Körde ett pass enligt fitnessfightens upplägg och det kändes inte så tungt fast än det var en nästan en vecka sedan jag tränade nu. Här i Nya Zeeland så får man träna i linne om man så önskar, de har inga klädregler så som de hade i Kanada där det var t-shirtkrav. Däremot måste man ha med en liten handduk, “no towel, no workout”, men det brukar jag ha ändå, så som jag svettas!

Därefter lagade jag lunch i form av tonfisk, ärtor, 5 sorters bönor och fullkornsris till det. Tonfisken visade sig vara rökt, men det smakade helt ok. Mina roomies tyckte nog att jag lagade lite konstig mat “vad äter de i Sverige egentligen” kanske de tänkte, eftersom det inte ser så aptitligt ut… Har även insett vilken fantastisk lyx jag och Fredrika hade det i Kanada, vi lagade ingen mat utan åt alla måltider i cafeterian – HEAVEN!

Och på bild nr 2 här nere ser ni lappen någon satt upp i morses – jag blev även utfrågad om det var min disk, men det var det ju såklart inte.

Det kommer bli minst sagt intressant att se hur det går att leva så här, 5 flickor som delar kök och badrum. Jag har en känsla av att jag kan komma och längta efter ett alldeles eget litet krypin!

Nu ska jag och min norska väninna strax kila ner till stan (5 minuters walk, loveyly) och införskaffa ett lås till gymmet och ett nya zeeländskt mobilnummer, bland annat! I kväll ska vi mest troligt gå ut – tror inte att min kropp är up for some alkohol dock, då det var 6 veckor sedan jag festade senast…

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.