Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

några bilder

Hej på er! Nu är det morgon i Auckland och redan 06.30 slog jag upp mina blåa och var väldigt pigg. Det är riktigt kallt INOMHUS här medan temperaturen utomhus är helt okej kring 15 grader. Igår fixade jag lite med registrering på skolan tillsammans med dansken och lite sånt nödvändigt, sedan gick jag och en norsk tjej och signade upp oss på fitness centret här på AUT och gick även och handlade lite. Köpte havregryn i förrgår och de var allt annat än som havregrynen hemma – tvingas nu äta en hemskt konstig gröt till frukost :) Mat har inte direkt varit prioriterat de senaste dagarna, men har inhandlat tonfisk, bönor och ris nu. Är inte så pepp på att laga mat i det allmänna köket som jag delar med mina 4 roommates. Den serbiska tjejen som jobbade på gymmet sa att jag kommer upptäcka en enorm kulturchock med de nya zeeländska tjejerna jag bor med, whaaat?! Vi får väl se…

Och här kommer några bilder sedan jag lämnade Sverige…


Två av mina måltider på Heathrow, kan ha varit den godaste salladen och laxen jag någonsin ätit!!


När vi flög in över Auckland, skrattade lite för mig själv när jag tänkte “vart är alla får…” och det precis innan jag tog andra bilden dök upp massor av får!


Om morgnarna är det uppenbarligen väldigt dimmigt ut, men bakom dimman lurar den vackra vyn av havet! Och att bo på 8:e våningen är väldigt trevligt måste jag medge.


Upptäckte detta i affären, HAHA va?? Är det något Sverige uppfunnit verkligen? 

FÖLJ:

2 svar

  1. Hahaha Swedish rounding! Ah Sverige <3
    Men va fasen, anledningen till att vi avrundar är ju för att vi inte har 10-öringar, inte ens 1-öringar. Nu är ju till och med 50-öringen borta. Men de har väl encentare? Du får forska lite!

    Det ska bli sååååååååååå roligt att följa dig igen. Så häftigt! Blir så himla sugen på att dra utomlands på en termin, får nog bli det senare, om jag vågar :o

    1. Jaaa det är sant! Haha ska ta reda på mer om detta indeed ;)

      Aaa, vad gullig du är! Men Emelie klart du vågar, det är lite läskigt men det är värt det – fundera inte så mycket bara kör!! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.