Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Update från Auckland

Åhh, har massor att berätta men vi tar det viktigaste! Har inget internet på mitt rum ännu, föreställ er känslan av att vakna upp helt ensam – utan att ens kunna kolla mobilen eller datorn för att fylla behovet av socialt umgänge. Jag som är så beroende av just detta.

MEN utöver internetproblemet så är allting faktiskt jättebra. AUT visar sig vara halvt invaderat av danskar och norrmän och till och med ett par svenskar. Hittade en kompis redan innan jag kom fram till skolan och min lägenhet igår, så jag hade sällskap hela gårdagen. Träffade ett par av mina roommates också och de verkar trevliga!

Har hunnit utforska Auckland lite grann och det är verkligen som svensk vår här. Har sluppit regnet och gått utan jacka utomhus – love it :) Blev så glad när jag såg att det är havsutsikt från mitt fönster också! Det är verkligen väldigt fint och vackert här. Är inte alls jetlaggad efter 12 timmars sömn i natt, hur skönt som helst. I övrigt är allting ganska dyrt här, till och med Starbucks tar betalt för sitt wifi(!). Och nya zeeländarnas dialekt är liiite svår att förstå, men det går bra!

Så snart mitt internet samarbetar lite bättre får ni förhoppningsvis lite bättre updates här från andra sidan jorden. Puss och kram så länge!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.