En ljuvlig tredje advent.

Goddag sköna bönor – hur mår vi idag? Jag mår utmärkt. Vaknade inte för sent (men somnade hur sent som helst, kanske pga kaffet???), tittade ikapp julkalender (så spännande!), åt smoothie till frukost och gav mig ut på en springtur med min bf. Rätt bra start alltså. Nu ska vi äta lunch – våra hemmagjorda hamburgare som vi (Mumin) gjorde igår. Så galet gott! Med cheddar, bacon, tomat, egengjord vitlöksmayo och så klyftpotatisar. Kalorimaxat haha!

IMG_1754.JPG

Och springturen hörni, fick mina skor i fredags så var sjukt exalterad att få springa i dem. De är så mjuka med sina gel-kuddar under fötterna. Det gick helt ok, eller ja, har inte sprungit på en månad så det var fett tungt – pga vi höll rätt bra tempo och gick ut kanske lite för hårt redan i början. 28 minuter 4.7 kilometer. Nöjd.

IMG_1755.JPG

Och nu? Biblioteket och café för jobb + plugg. Puss!

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. 14 december, 2014 / 16:58

    Mysig dag:D

    Jag mår bra! Första gången som jag börjar känna att jag ser fram emot tanzania:D Typ vill inte kräkas när andra säger ”ååååhh bara två mån kvar nu, så himla kuuuuul”. Hehe.

    *yay*

    Kramis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?