Jennifer sandström

V. 44

Jag har inget schema för min blogg eller en tydlig plan om vilka inlägg jag ska publicera eller när jag ska publicera dem. Någon sorts tanke har jag om vilka ämnen jag vill skriva om och jag försöker variera mig på ett sätt som jag antar sker ganska naturligt. Så nu upptäckte jag till exempel att det gått massvis med dagar (och alltså inlägg) utan några bilder på mig.

Så här kommer 3 iPhone-selfies. Nödlösning.

1. Efter mitt inlägg om jakten på rutiner lyckades jag ta mig till gymmet ett par gånger och promenera och till och med springa under samma vecka. Så den här bilden är alltså från en promenad som jag tog mig ut på trots blöt snö som ramlade ner från himlen. Vädret spelar ju faktiskt ingen roll. 

2. Halloweenfest. Jag orkade inte klä ut mig men drog på något glittrigt, tjusiga örhängen och lite smink. Nästan som en utklädnad, för att vara jag liksom. 

3. En vardagsbild från hemmakontoret när Mumin också jobbade hemifrån. 


Jag har varit duktig på att fota allt möjligt annat på senaste tiden, men mindre duktig på att få bilder på mig själv. Har liksom glömt bort det bland allt annat fotograferande. Det får väl bli målet för den här veckan då kanske? Alltid dyker det upp något som behöver förbättras… ;)

Har av någon anledning känt ett enormt behov för att fota naturen. Kanske är det höstens effekt? Att allting blir så vackert och att det förändras så snabbt den här årstiden.

V. 44 – veckans planer


MÅNDAG: Det har ju redan varit måndag. Och den började ju såhär bra. Hade också ett trevligt skypemöte med Sandra på kvällen.

Mirka, Malin och Veera på lunch igår på Story i Kampen.

TISDAG: En dag på hemmakontoret. Tar ikapp lite mejl och annat. Och lyckades lite av en slump fynda massor av inredning idag också. Vi ska nämligen flytta!!! Jag tror jag får berätta mer om allt det här senare, har så mycket tankar om inredning, flytt och så vidare. Vi kommer förhoppningsvis flytta in i den nya lägenheten om några veckor.

ONSDAG: Fokus på jobb och förmodligen ta ett träningspass då jag har planer för senare delen av veckan som innefattar mycket promenerande men inget gymmande, och höras med Amanda angående jobbet vi gör ihop.

TORSDAG: Här checkar jag faktiskt ut för helg redan på morgonen och checkar in på ett plan mot Holland. Lyx?! Min kompis Lisa (som jag hälsade på vid samma tidpunkt förra året i Indien) bor just nu i Haag och vi har inte setts på evigheter.

HELGEN: Planen är att upptäcka Amsterdam (jag har aldrig varit där!) + Haag och såklart prata om ALLT med Lisa. Förhoppningsvis får ni lite liveuppdatering direkt från Holland här på bloggen också (utöver min instagram!). Förutom nytt land och kompishäng så ser jag fram emot att få njuta av hösten ännu lite till.


Hur ser din vecka ut?

FÖLJ:

9 svar

 1. Gillar att läsa veckoplaneringar, det är så kul att få inblick inågons liv men också en skön känsla att det finns lite struktur åtminstone i andras liv om man själv är lite kaos… :)
  tänkte för övrigt på nu att jag tycker det märks att du kan lägga mer tid och kärlek på bloggen, den har tagit sig ett lyft (obs menar ej att den var dålig innan)!

  1. Blev så fantastiskt glad av din kommentar Ulrika – pratade lite om den tacksamheten i mina instastories och lyfte din kommentar :))) Det är kul att få höra att sånt märks liksom, så tack!!
   Ja jag vet inte om det är så mycket struktur i livet här hos mig dock… ;)

 2. Tydligen ska selfien (enligt Kim K) vara utdöende. Så man borde ju passa på nu och bombardera folk med selfies så länge en får. En vacker dag är det kanske lika passé som att bjuda in folk till Farville på FB. Man vet aldrig :) Du är fin iaf.

  1. Hahaha <3 Tur att jag har någon som håller mig uppdaterad om den damens visdomar.
   Men att bjuda in till candycrush är fortfarande helt okej - eller hur??
   Tack fina :*

 3. Jag hittade din blogg via Heja livet-tråden och ville bara säga hej. Jag blir så inspirerad av din blogg. Jag vill ha min blogg som business och springa på olika möten och bara vara girlboss! Du är så cool!

  1. Heej, tack Frida! Du har ju kommenterat här tidigare så jag känner absolut till dig och din blogg också :) Tack för peppig kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.