Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Prova lyssna på ljudböcker gratis med min kampanjkod

Det här inlägget är ett reklamsamarbete med Nextory

För nästan ett år sedan inledde jag ett samarbete med ljudboksappen Nextory. Sedan dess har mitt egna läsande eller ja, främst lyssnande då, ökat markant (tack vare att jag lärde mig börja lyssna på ljudböcker). I år har jag redan avverkat 18 böcker. Det är nästan 2 böcker i månaden – en lästakt jag aldrig hade kunnat upprätthålla utan dagens fantastiska ljudboksappar. Det här har dessutom gjort att jag har ett större intresse av att dela med mig av böcker och boktips här till er också.

Lyssna på ljudböcker gratis – få 30 dagars lyssning med min Nextory kampanjkod

Om du inte ännu testat ljudböcker eller e-böcker och är sugen på att göra det – eller om du har haft en paus som du är redo att avsluta –  kan du passa på att använda kampanjkoden jenn hos Nextory. Med den koden får du nämligen prova att lyssna på ljudböcker gratis under 30 dagar.

» Gå in här för att registrera dig.

Obs: du måste ange betalkort vid registrering men binder dig inte till något och kan när som helst avsluta ditt abonnemang. 

lyssna på ljudböcker gratis Nextory kampanjkod

De inspirerande och fina böckerna på mitt skrivbord. Not that kind of girl finns som e-bok hos Nextory. Och här kan du läsa mer om den peppiga boken Start where you are.


Nyheter hos Nextory

Jag vill också passa på att nämna att det har skett lite nya uppdateringar hos Nextory. Du kan nu göra följande:

  • Lyssna med nya abonnemanget Familj för 199kr/månaden.
  • Med familj-abonnemanget kan upp till 4 personer lyssna samtidigt på olika enheter.
  • Alla har varsin profil med sin egna läslista. Det passar också bra om du har barn och vill få en bra överblick av just utbudet på barnböcker i Nextory. 
  • Nyfiken på de olika abonnemangen och vad de kostar? Här kan du läsa mer.

» Registrera dig här med Nextory kampanjkoden Jenn och lyssna gratis på ljudböcker i 30 dagar. 

ljudböcker kampanjkod Nextory

Nextory kampanjkod: använd koden jenn och prova Nextory i 30 dagar. 

Nästa vecka tänkte jag skriva lite om de böcker jag läst och lyssnat på under hösten samt vilka böcker jag är lite nyfiken på men inte riktigt vågat ta mig an ännu.

Happy läsning och lyssning! Och har du kanske läst något riktigt bra på senaste som du vill dela med dig av?

Fler boktips inom olika kategorier:

FÖLJ:

4 svar

    1. Oj, spännande! Den har precis kommit ut va? Kul att den redan finns som ljudbok – kanske jag tar mig an den under min resa i helgen… :) Tack för tips!

  1. “Omgiven av idioter” var intressant (och om man inte läst “introvert” så är den också ett tips om man gillar den typen av böcker). Näst på tur vill jag läsa “omgiven av psykopater”. Har inte tyckt om ljudböcker förr, men kanske annorlunda nu när jag vant mig vid att lyssna på poddar (och inte Har tid att läsa fysiska bcöker).

    1. Ja jag har hört mycket om de böckerna… Båda finns som ljudböcker hos Nextory så kanske kan jag testa dem. Ibland kan mer ”faktabaserade” böcker bli lite tråkigt som ljudböcker kan jag tycka – fast det kanske jag tycker även när de är i vanlig bokform ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.