Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Jag ska föreläsa!

Det här är egentligen så overkligt. För ett par veckor sedan trillade en förfrågan in på mejlen – en sån förfrågan jag bara kunnat drömma om (jag hittade faktiskt en gammal anteckning från 2012 där jag skrivit ner det som en av mina drömmar). En förfrågan om att föreläsa! Alltså, att få prata om något jag kan – inför andra. Att få dela med mig av min kunskap till någon som kanske och förhoppningsvis kan ha nytta av den.

Det känns så oerhört ärofyllt!!

föreläsare bloggar business

Vad som gör det ännu roligare är att jag ska föreläsa om något som är typ mitt livs passion: bloggen som business! Bloggen har för mig inte alltid varit business, det är något som vuxit fram. Och under de senaste åren har det hänt en hel del – nu är jag plötsligt egenföretagare med bloggen som en stor del i mitt företagande. Kanske har jag fått lite insikter och lärdomar längs vägen?

Bloggbusiness & frilansdrömmar

Om du är nyfiken på hur du kan göra business av din blogg eller undrar över hur livet som frilansare egentligen är och skulle vilja komma och lyssna så är det är en fördel om du bor i Vasa. Det är nämligen dit som jag, och min finlandssvenska vän och frilansarkollega Kugge, har blivit inbjudna till en kväll för att prata om bloggbusiness och frilansdrömmar. 

“Föreläsningarna riktar sig till webbkreatörer, skribenter, fotografer och andra kreativa utövare som är intresserade av att starta eget och önskar inspiration och råd.”

bloggbusiness och frilansdrömmar

Vill du komma och lyssna?

Vill du ta ditt bloggande till nästa nivå? Är du nyfiken på hur man skapar en inkomst i bloggbranschen? Och bor du i Vasa? Eller har du möjlighet att ta dig dit den 15 november?

Då kan du spana in eventet, läsa mer info och anmäla dig här.

Eventet är kostnadsfritt men det finns ett begränsat antal platser.

Vore jättekul att få träffa några av er fellow bloggare som bor i Vasa! :)

FÖLJ:

28 svar

  1. Tusen tack Frida – jag tycker också det ska bli inspirerande att få höra på Kugge och förhoppningsvis intressanta diskussioner med alla som kommer! :)

 1. Så roligt för dig men också för oss uppe i Österbotten! :-)
  Visst, jag anmälde mig faktiskt. Det skall bli intressant att höra vad ni har att förmedla. Kanske något nyttigt även för mig? Och Kugges bok har jag nyligen läst ut så det passar ju bra.

 2. Vad kul! Jag är egentligen väldigt van att föreläsa (har säkert hållit flera hundratals föreläsningar för personal i vården, studenter på universitetet osv), men lite mer sällan inom bloggområdet. Vi har föreläst några gånger om husbilsresor, men inte om bloggande. Just nu är jag lite trött på sånt jag “brukar” föreläsa om och det skulle vara sjukt kul att prata om bloggande :) Önskar dig stort och varmt lycka till!

  1. Vad kul men kan tänka mig att man tröttnar efter ett tag på samma ämne/manus. Blir du någonsin nervös eller är du liksom 100% trygg i den rollen? :)
   Tack Helena :*

  1. Tack <3 Jaa det är ju en bit faktiskt. Åh vi får se hur det går om det är något jag kommer vilja (och få chansen att) göra igen - förhoppningsvis ;)

  1. Åh se där – så kul! Och spännande inför en skolklass!! Är det om hur man driver bloggen som företag eller bloggandet i allmänhet? <3

  1. Yay – så bra! När jag sprang på både Jennifer och Corinne för ett tag sedan (just när du flyttat) så tänkte jag att jag måste ju träffa dig också! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.