Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Utomhusträning!

Hej vänner.

Ja som ni kanske märkt så har mitt vanliga bloggtempo tagit lite semester, men det kanske ni kan stå ut med? Igår var jag ett vrak efter tre 06.00 uppstigningar i rad. MEN NU HAR JAG SEMESTER. Haha, hur bortskämd (student) är man på en skala när cirka 5 veckors knappt helttidsjobb tar död på en? I natt sov jag tolv timmar i alla fall. Så idag är jag tillbaka på banan. Har kört mitt träningspass och har massor av ärenden jag håller på med just nu. Smått fix och trix ni vet.

Pappa fångade mig på bild under ett träningspass här för någon dag sedan. Man bör dock passa sig för att störa mig i mitt tränande, djupt fokuserad och koncentrerad vill jag inte gärna bli störd. Så smart drag av honom att dyka upp bakifrån…


Breda knäböj!

Det är förresten väldigt, väldigt skönt att kunna träna ute på altanen! Springer cardiodelen 5 minuter, vänder och springer samma väg tillbaka. Så det blir totalt 10 minuter. Sen kör jag de 3 styrkeövningarna, 15 reps, 2 set. Sen 10 min löpningen igen, samma sträcka. Och slutligen 6 styrkeövningar, 15 reps, 2 set. Fantastiskt skönt när man avverkat hela passet!

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.