Jennifer sandström

hoppsan sa

När det hinner gå 48 timmar, alltså 2 dygn, utan ett endaste litet blogginlägg från mig – då borde man egentligen börja ana oråd. Det kan antingen bero på att jag inte varit i kontakt med internet, typ när man är en vecka på Kuba eller så. Men med tanke på att jag har 3g nät och min iPhone i princip bor i min hand så är det inte fallet. Det andra alternativet skulle vara att jag varit lite deppig, de få gångerna jag tycker att livet suger så har jag sällan lust att blogga. Men nej, så är det inte heller, jag mår topp!

Livet kom helt enkelt emellan lite. Heltidsjobb, träning, matlagning, tvätt och vänner. Har börjat på några inlägg men aldrig hunnit klart, haha. Jag ska ha en städerska när jag blir stor med villa och familj, det är ett som är säkert! Och ett 9-17 jobb finns inte heller på kartan. Drömmen är flexibla arbetstider som jag bestämmer själv och drömma har jag ju lärt mig att man ska göra! If you can dream it, you can do it!

Igår tog jag en promenad i solnedgången och i förrgår var min kvällspromenad också ganska magisk med träsket som var helt spegelblankt, fint eller hur?

20120613-093404.jpg

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.