Jennifer sandström

Resultatet av Fitnessfighten!

Ni är nog några som undrar hur det egentligen gick resultatmässigt med fitnessfighten, vad stannade vågen och måttbandet på? Det var minus, det kan jag avslöja, men jag känner väl inte riktigt för att exponera några efterbilder eller egentligen lägga särskilt mycket vikt (haha) vid vad slutsiffran på vågen blev.

För mig handlar det inte om vad jag väger eller hur många centimeter det går runt min midja. För mig handlar det om att leva ett bra och sunt liv, om att ta hand om min kropp och trivas i den! Och att köra fitnessfighten en månad var för mig att ta ett steg i den riktningen. Jag har blivit starkare, lite mer fit och blivit av med det sötsug som fanns hos mig innan och de var väl ungefär de målen jag hade. Dessutom älskar jag att ta mig an utmaningar som kräver en gnutta självdisciplin!

Jag har väldigt lätt för att pendla i vikt, under min student 2010 bidrog alkoholen till många extra kilon och likaså språkresan till USA 2009. Målet är att ha balans för det mår jag bäst av! Ni som har lätt för att hålla vikten kan skatta er lyckliga och vi andra, ja vi får helt enkelt kämpa lite extra för det :)

Det viktigaste är att fokusera på att må bra och trivas i sig själv och inte bry sig om siffror och ideal!

FÖLJ:

3 svar

  1. Bra skrivet och riktigt bra jobbat, det är inspirerande! Du ser verkligen hälsosam ut på bilden=riktigt jävla snygg :D Ha det super på andra sidan jorden, ska följa din resa med spänning. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.