Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

När kommer resfebern?

Det är söndag och lite halvmulet, men ganska skön temperatur utomhus. I morgon är det måndag och då ska jag kliva på ett plan mot andra sidan jordklotet. Jag känner mig ganska lugn inför detta, lugn och nöjd med tillvaron. Väskan är färdigpackad och förvånansvärt lätt och det är förmodligen det som lugnar mig mest vid det här laget – efter en redan avklarade utbytestermin vet jag nu lite bättre hur jag ska packa och vad jag ska ta med mig. Jag har med mig ett handbagage på hjul och en smidig ryggsäck – tack och lov – jag kommer aldrig kånka på en bag, ryggsäck och handväska igen!

Något jag skulle vara ytterst tacksam över är om ni har några tips för mig och min extremt långa flygresa? Hur fördriver jag 8 timmar på Heathrow flygplats bäst? Hur ska jag tänka kring sömn och mat på flyget? Ska jag se på film tills jag spyr? Försöka sova järnet? Vilken bok bör jag köpa med mig? Dela med er av era bästa tips! :)


I januari när jag och Fredrika flög till Kanada efter en veckas äventyrande i New York. Klockan 03.00 åkte vi taxi ut till flygplatsen och här satt vi trötta som djur och väntade på att få boarda. Om jag reste i mina tjockaste, tyngsta och största kläder? Yes, hade inget val efter all underbar shopping som NYC bjuder på! 

FÖLJ:

2 svar

  1. Önskar dej en alldeles alldeles uuunderbar tid där borta på andra sidan klotet!Hoppas att du skriver och berättar om hur du har det riktigt ofta så vi får njuta lite här hemma i den grå vardagen.Många varma kramar från oss på Timotejvägen <3 <3

    1. Åh tack så hemskt mycket Kristin, vad gullig du är! :) Förhoppningsvis kommer jag kunna uppdatera er som vanligt ;) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.