Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

onsdagen, fina vänner och träningsvärk

Igår efter min kvällsklass som slutar nio var vi ett gäng som gick ner till stan och tog ett glas vin på en beer garden, samma som vi besökte för någon vecka sen. Och det är sånna stunder jag verkligen uppskattar. När man sitter där och inser att, herregud vad lyckligt lottad jag är som träffat så fina vänner här borta! Det var en trevlig kväll.

Klockan sprang iväg och somnade inte förrän 2. Idag är jag lite trött och är mör i hela kroppen efter gårdagens crossfit-liknande gympass. Gick på en gruppklass, MEN det är lite speciellt här på gymmet på campus – så passet kördes inne i gymmet och jag var den enda som var där så det blev mer som en privat “personlig tränings” session. Vilket var kul, fast passet var dö-tungt. Även om jag orkar drygt 30 armhävningar så är jag i övrigt ganska mycket på botten gällande formen. Och sista övningen som var att knuffa en säck/stolpe på 80 kg, tog slut på min krafter totalt, haha.

20121018-102501.jpg
The White Lady, Auckland's bästa natt-burgare!
20121018-102507.jpg
The Skytower går i rosa under denna månad, fint!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.