Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

min drömprins-lista

Han som…

… får mig att skratta
… kan prata om sina känslor
… värderar ärlighet lika högt som jag gör
… är trygg och stabil
… får mig att känna mig som den vackraste kvinnan i världen varje dag
… överraskar
… lägger märke till detaljer
… bryr sig
… är snäll, mysig och romantisk!
… inte röker, aldrig blir för full, tycker om att promenera och träna, tycker om skidsemestrar och hellre gör äventyrsresor än solsemestrar, är morgonpigg och lagar underbar frukost varje helg, är duktig på att laga mat och tror på alla drömmar jag har och har lika galna drömmar själv!

Min drömprins är inte bara min “drömprins”, utan han är den jag en dag kommer att gifta mig med! Ni kanske tvivlar på att denna underbaring finns där ute (och tycker att jag är ung och naiv och kommer inse den bittra verkligheten en dag…), men jag är helt övertygad om att han en dag kommer att bli min. Jag kanske behöver lära honom en del av sakerna på listan, men det är lite så jag tror det fungerar. Man möts som två oslipade diamanter för att sedan ta fram de bästa ur varandra. Jag blir mitt bästa jag med honom, precis så som “han vill ha” mig och han blir sitt bästa sig med mig, precis så som “jag vill ha” honom. Mitt förhållande ska vara bra och precis så som jag vill ha det, annars kan jag lika gärna vara utan det! Och det tror jag också, att man får vad man nöjer sig med och tillåter sig själv att acceptera och jag tänker inte nöja mig med mindre :)

FÖLJ:

5 svar

 1. Omg!
  Det där kunde vara “min lista”! ;)
  Grejen är bara också att han finns!
  Jag träffade Honom nämligen i somras o blev kär,
  upptäckte att, faan, HAN har/är ju ALLT det där som jag VILL HA/
  vill att min livspartner ska ha/vara!! Har aldrig träffat nån som HAN, seriöst!
  Bara den lilla detaljen att vi inte är tillsammans just nu.. :/
  Han är i Indien o jag i Sverige, påväg till Australien om mindre än en månad,
  men förhoppningsvis så håller vi kontakten regelbundet under den tiden och
  kommer tillbaka till Sverige igen samtidigt nästa år!! Och då hoppas jag att Han
  och jag kan bli tillsammans! =)

  1. Åh jag håller mina tummar att det kommer bli ni! Men är man menade att vara det så är det så det blir, lita på det! :) kram

 2. Vet du, det fantastiska är att jag VET att det kommer att fungera, det du känner/vet att du vill ha! Det fungerade för mig och jag är lyckligare än någonsin: PANG eller vilket ljud du vill: så finns de där! Kärlekslagen i sitt esse … <3 Kärlek & lycka till dig…

 3. Det bästa av allt är att när du hittar din drömprins så kommer han att vara allt det där – i dina ögon :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.