Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Och hon är TILLBAKA!

Nu ska vi inte ta ut för mycket i förskott här, peppar peppar ta i trä osv, med tanke på lille kroppen som fortfarande mår allt annat än, bra? Men JAG VAR PÅ GYMMET IDAG! Oh my god. Den lyckan. Förkylningen gick över här för någon dag sedan så det var dags att ta det där steget och skaffa ett gymkort.

Blev ett väldigt lugnt pass, mjukstart. Om det var skönt? Ja, jo. Skönt, men alltid lite tungt att inse hur svag man är efter ett långt uppehåll. Vi snackar uppehåll på 6-7 veckor. Fast, allting är ju relativt. Jag klarade 6×3 armhävningar på tårna, och det är ju faktiskt mer än vad en Jennifer som inte tränat regelbundet tidigare skulle ha klarat av. Jennifer för två månader sen klarade, hur många var det nu igen? Kanske 15×3? Hej och hå, där är vi tillbaka snart :-) Det bästa är ju att man inte är något elitidrottare och faktiskt bara har sig själv att tävla mot. Och jag tävlar inte mot Jennifer som Jennifer var för två månader sen, jag tävlar mot Jennifer som Jennifer är precis just nu. Utgå från dina förutsättningar och jobba med vad du har! Bättre råd för träning finns väl inte?

Här sitter jag nu, äter en smörgås och väntar på metron.

20140226-200850.jpg
/Jennifer, ber lite tyst om att kroppen orkar återhämta sig efter den lätta ansträngning och är stabil när hon vaknar i morgon

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.