Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Love, that’s all.

IF NOT LOVE, THEN WHAT?

when he kisses her, storms rise beneath her skin; for she is the ocean, and he, her moon.

LOVE IS WHY WE ARE HERE

You don't get to choose, you just fall in love and you get this person who is all wrong and all right at the same time. And you know you love them so much except sometimes they drive you completely insane no one can explain it. And the reason it's so confusing is because it's love, and if love didn't have challenges, what would be the point?

Så vackert, så vackert. Allt sånt här får mig att smälta. Särskilt sista meningen där, och om kärlek inte hade några utmaningar, vad skulle det då vara för mening med det? Min drömvardag skulle vara som sådan att jag fick sitta och läsa poetiska och romantiska och sagolika meningar, hela tiden. Skulle man någonsin tröttna? Jag skulle förstås kunna varva det med att skriva några rader själv också. Då skulle man nog kunna hålla på i all evighet, tror ni inte?

Varsågoda i alla fall. Hoppas det kändes som en fin paus i en annars kanske lite stressig onsdag? Dags för mig att återgå till arbetet. Här ska skrivas, inga romantiska och poetiska texter, men i alla fall; jag får skriva om dagarna och det ska en ju vara tacksam för.

FÖLJ:

6 svar

 1. Har märkt att din blogg ger mig exakt samma som Elaines. Sådär myspys-smile på läpparna och pirr. Roligt att du delar med dig! Och jag håller med dig, visst är sådana citat underbara?

  Hoppas du får träffa din kärlek snart. För sex-sju veckor sedan när jag lämnade Sverige och killen som ger mig fjärilar bakom mig var jag orolig… nu med fyra veckor tills vi ses igen (tre dagar bara, men ändå!) så pirrar det mer än någonsin. Gud, vad jag längtar efter honom… och spelar ingen roll att vi inte har några etiketter, att det är tidigt. Han ger mig fjärilar på avstånd och wow, det är mäktigt om något. Är glad att vi fortsatt prata trots distans.. :)

  1. googlar kärlek på distans… tänkte dela med mig :) (Borde för övrigt plugga, men detta känns mer givande.)
   Från Amelia:

   “…i distansförhållanden är handlingar oftast en omöjlig lyx. Allt du inte kan sätta ord på existerar inte. Så missa inte möjligheterna att berätta vad du känner. Ta i! När ni är glada, stapla orden på varandra och bilda ett torn, en minaret för att utropa er kärlek. Är ni ledsna? Lägg orden efter varandra, som en konvoj, en hjälpsändning full med tröst. ”

   “Ett vanligt missförstånd är att distansförhållande passar impulsiva och ostrukturerade människor. Fel! Förutom i den inledande fasen, där impulsiva människor sällan mäter konsekvenserna av sina handlingar (”Vadå? Det är väl inte så konstigt att det slog gnistor med min tibetanske bergsklättringsguide efter att vi bestigit en topp i Himalaya?”), så skulle jag vilja påstå att distansförhållanden är idealiska för ytterst organiserade och strukturerade personer. För även om relationen kräver ett varmt hjärta, så är det lika viktigt med ett kallt huvud. Man ska planera, sitta med kalender, förutse problem, göra om planer. Paradoxalt nog, det krävs väldigt strukturerade personer för att kunna leva ostrukturerat.”

   “Så dina känslor måste ha versaler, du måste älska med utropstecken. För ärligt talat, annars kan man faktiskt leta upp något halvdant hemma. Dem kan man åtminstone ligga med.”

   “Relationen behöver en horisont, ett gemensamt mål man strävar mot. Den långsiktiga mötespunkten är oerhört viktig för att man varje morgon ska kunna vakna ensam i sin dubbelsäng och övertygat utbrista: Jag väljer dig även idag!”

   Åååh så vackert, blir glad härborta och ville dela med mig av lite glädje.

  2. Johanna jag glömde svara dig men jag blev så himla glad och varm i hjärtat av din kommentar! Så glad för er skull. Snart ses ni ju!vad spännande! Och din komplimang om känslan du får av min blogg kan ju ha varit den finaste komplimangen, tack ❤️ kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.