Jennifer sandström

Nu är det här 🎉 Let me create my business

Det har blivit dags för mig att presentera… Vad jag och Kugge jobbat med dygnet runt sen den där helgen på Åland.

Först lanserade vi hemsidan för Let me create. NU kommer nästa del. Som är ännu roligare. Inte bara för oss, utan för dig som är företagare. Nämligen…

🥁

Let me create my business!

Och tillsammans med det: två produkter!

✨ OBS! 2021 har produkten uppdateras och förbättrats – och säljs nu som ett paket under namnet Mitt Företagsår.

Konceptet: LMC my business

Let me create my business är alltså något som vänder sig till dig som är företagare. Här syns även namnet Let me creates dubbla betydelse. Det är inte bara vi som skapar – utan vi bjuder också in dig till att skapa, i det här fallet: ditt företag.

Tanken är dels att du ska få bättre koll på ditt företagande och dels att det ska vara roligare, mer organiserat och mindre ensamt. Något som vi själva hade önskat oss när vi var helt nya – men som vi också har nytta av nu som lite mer erfarna företagare.

Det första vi lanserar i och med detta är två digitala och fysiska (!) produkter.

Produkterna: Årsrapport och Årsplanering

Allting började med att vi i december 2019 ordnade vår första gemensamma konferens. Vi bokade ett rum på ett fint hotell och ägnade ett dygn åt våra företag för att reflektera och planera. Det är egentligen något jag gjort ända från starten av mitt företagande 2017 – bara inte på lyxhotell tidigare. Och inte kallat det för konferens heller.

Men jag insåg förra året att bara för att jag inte är anställd betyder det inte att jag inte också kan ha konferens – eller julfest. Så det såg jag till att ordna, en kombinerad årskonferens och julfest! Vad som hade tänkt vara en frukost, blev en hel hotellnatt. Och varför inte göra något festligt när man ändå är igång?

I juni 2020 ordnade vi sommarkonferens på Kugges landställe (ett bra alternativ till hotell). Under de dagarna fick vi en del frågor om vad vi egentligen gör och hur upplägget ser ut.

Då föddes idén om att utveckla det här och skapa produkter som kan vara till hjälp för fler. Detta är resultatet.

Ta en närmare titt på hur Årsrapporten och Årsplaneringen ser ut!

Årsrapporten är till för att reflektera över 2020 och årsplaneringen för att planera 2021. Det är lite som en yearcompass – fast för företagare!

Alla de övningar och frågor som finns med här är sådant som vi själva använder i våra företag – bara något mer utvecklat, strukturerat och snyggare än det vi tidigare använt.

Och som Kugge uttryckte det:

När jag själv började som företagare för snart 6 år sedan hade jag nog ingen koll på nåt och hade verkligen önskat mig sådana här produkter.


Det här är det första jag skapat som inte bara finns inuti en dator, utan på papper. Hur häftigt är inte det? Jag ser fram emot att inte behöva använda ett fult dokument i datorn – utan faktiskt ha en inspirerande arbetsbok att få fylla i på papper! 😍

Planera in din konferens redan nu

För att den där konferensen verkligen ska bli av i december så är det läge att boka in det redan nu i kalendern. Det kan vara smart att ha en dag i december då du ser tillbaka på 2020 och en dag i januari då du fokuserar på planerna för 2021. Så kommer vi lägga upp det!

Vi har redan bokat in två datum – och du får gärna haka på. Den 10 december gör vi årsrapporten och 7 januari årsplaneringen.

På förmiddagen håller vi i en live-sändning för att kicka igång. Sen jobbar alla förstås på sina egna håll. Men det kan vara lättare att det faktiskt blir av om det finns någon sorts gemenskap runt det.

Kanske har du en företagarkollega du kan göra detta tillsammans med? Och kanske tar ni också in på hotell eller åker ut till en stuga?


Vi rekommenderar förresten att du både gör årsrapporten och årsplaneringen. Det brukar vara en fin idé att först blicka tillbaka för att kunna planera framåt.

Är du nyfiken på dessa? Då kan jag tipsa om att skriva upp dig på mejllistan för att ta del av vårt lanseringserbjudande.

Skriv upp dig här för att få erbjudandet!

Känns så härligt att äntligen få dela det här med er och världen. Och nu skulle jag behöva lite semester. Det är intensivt och alldeles för roligt att skapa något sånt här och att sätta upp en egen webbutik osv.


Gå till webbutiken

Om du har frågor eller feedback får du väldigt gärna höra av dig. Det här är helt nytt så det kan tänkas att det finns något vi inte tänkt på eller något annat tokigt. ❤︎

FÖLJ:

4 svar

    1. Oj vad kul Elna!! Tack! Blev så glad för ditt fina meddelande 😍 Hoppas du kommer gilla dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.