Jennifer sandström

Resultatet av 4 dagars konferens

Skrev till ett par vänner att jag var på konferens på Åland och fick till svar “skönt att vara på retreat när hjärnan behöver det”. Och kände plötsligt att det här konceptet med “konferens” kanske behöver förtydligas. 😅

Det ser antagligen ut som om vi inte gör mycket annat än att lyxar med hotell, bubbel och resor. Vilket förstås är långt ifrån hela sanningen.

Kaféjobb på Åland.

Företagaren Kugge.

Enligt Toggl blev det 13 timmars effektivt jobb på Åland med det projekt vi har på gång (blev också några timmar med annat jobb). Utöver det kan man nog räkna till ytterligare ett gäng timmar då vi bara diskuterat saker fram och tillbaka, då vi inte haft en dator framför oss och räknat minutrarna.

Vi lyckades med ungefär allt vi hoppades på. Till och med mer. Ursprungligen skulle vår Ålands-helg vara en mer typisk höstkickoff, men vi har inte så mycket höstplanerat som vi har PRODUCERAT.

En första version av hemsidan kom upp, ett första utkast blev klart och vi hann ta några viktiga beslut vad gäller design.

Det sägs att nya platser och intryck kan resultera i nya idéer.

Det är förstås inte helt utan meningsskiljaktigheter vi jobbar tillsammans jag och Kugge. Men kanske är det också nödvändigt. Att inte ta några diskussioner innan lunch eller middag är dock något jag tror vi måste bli hårdare på, hehe.

Men fördelarna i att vara två är MÅNGA. Att man inte drar lasset ensam, och att den ena kan skjuta på när den andra behöver hjälp. Kugge är också särskilt effektiv, tror aldrig jag jobbat med någon som har samma tempo. Hon är gasen, och jag är (den också väldigt viktiga) bromsen.

Att kunna komplettera varandra är ju för övrigt guld.

Fina bilder tar hon också!

Och jag borde inte inleda viktiga diskussioner innan dagens första kopp kaffe.

Med det sagt så lovar jag att återkomma om sisådär 4–5 år när våra år av erfarenhet av att både vara vänner och jobba tillsammans har hunnit utvecklas. Tills dess kan ni ju pray for us.

OCH vad vi jobbar på kommer antagligen publiceras i typ oktober.


Mer om vår vistelse på Åland:

7 anledningar att besöka Åland
Hyr stuga på Åland

FÖLJ:

2 svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.