Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Gymmet.

Tränade i lördags och i söndags på gymmet, har bara till och med fredag kvar på mitt gymkort här nu så gäller att passa på. Har sedan tänkt att i Göteborg “ta tag” i träningen på nytt. Sätta upp mål och sätta upp en plan. Inbillar mig själv också att det kommer bli lättare att yoga oftare när jag bor ensam – ingen som är hemma och stör. Sen inbillar jag mig också att vi går mot vår och det automatiskt kommer bjuda in till fler löprundor. Får hänga på mamma och moster också när de tränar ihop! Är väl för första gången på väldigt länge mer fit än vad de är, hehe.

Såhär såg det ut igår på gymmet… Tränade nämligen själv och då kör jag oftast mer kondition, så var helt död efter 25 minuter på crosstrainern. Hon i bakgrunden var jätteenergisk och verkade aldrig tröttna…. IMG_2364.JPGIMG_2365.JPG

I lördags filmade jag även min första video från gymmet, haha, med min pojkväns hjälp. Filmen finns på instagram och jag vet inte om jag kan få in den här? Annars kan ni klicka här för att se den. Det var tydligen poppis instagram-material även om jag skrattar för att det är en av min sämre och svagare pullups med lite luftcykel på slutet ;)

Förresten, hur ska man tänka med gym? Funderar på att joina ett Nordic wellness i Göteborg, 5 minuter med spårvagn från lägenheten, det tar 20 min in till stan. Eller kan man lika gärna välja ett gym i stan? Nordic wellness är i alla fall prisvärda, många andra gym har ju irriterande bindningstider… Dock är det ett så kallat express-gym, så lite mindre, mindre bemannat och ingen gruppträning – men det kanske duger för mig? Ska fundera på det…

FÖLJ:

12 svar

 1. Antingen nära hem eller nära jobb säger jag. Jag går till gymmet på 2 minuter från jobbet nu. Hinner ofta träna på lunchen.

  1. Jaa – gillar att ha det nära jobbet för då kan man ta med väskan och bara gå dit, lättare att inte försöka smita ;) Men får nog köra på när hem eftersom jag inte vet vart jag kommer jobba ännu. Tack!

 2. Hej!

  Välkommen till Gbg :). Jag tränar på nordic wellness och tycker det är grymt, tränar mest RPM son jag älskar! Vart ska du flytta? Jag bor i sannegårdshamnen och älskar att springa och cykla.

  Vänligen/ Sofi

  1. Tack Sofi! :) RPM – vad är det if I may ask? Kommer bo på Hisingen/Biskopsgården, hyfsat nära något torg jag inte minns namnet på där nordic finns! Undrar hur det är med parker och gångvägar i området, hört att det är lite halvbra område… Skulle gärna vilja hitta en bra löprunda i närheten!

   1. Det är intervall cykling :) väldigt kul och bra! Ok det är kanske brunnsbotorg. Bor ju också på hisingen men närmare stan än biskopsgården. Det finns ju ett Nordic wellness vid backaplan som är stort och bra. På hisingen finns hisingsparken som har löpspår men aldrig varit där. Jag springer i stan eller i delsjöområdet.

    1. Alltså som spinning? Kul!
     Kollade nu när jag är vid datorn, Vårväderstorget heter det tydligen :) Men har spanat på det vid Backaplan också – det vid vårväderstorget ligger dock precis vid spårvagnen (haha, lat). Men om utbudet är bättre på backaplan kan det vara ett alternativ ändå!

     1. ok vårväderstorget, det vet jag inte så noga men jag skulle tro att det på Backaplan är betydligt bättre. Beror på var du ska jobba, det kanske passar med andra nordic wellness också :)

    2. Kikade in på er blogg också – spännande med all träning och mat :) Är det din pojkvän som skriver mest? Och på engelska?

     1. Vi skriver lika mycket båda två. Men eftersom han är engelsk så behöver vi skriva på engelska även om han är duktig på engelska så blir det svårare att skriva på svenska. Jag jobbar som gymnasielärare i engelska så jag är också hyfsad på språket :) Kul att du tittade in!

      1. Då förstår jag, vad intressant! Och jo angående gymmet och vart jag ska jobba, vet ju inte det ännu så får nog satsa på att välja ett gym nära hemmet så gott det går :)

        1. Men vad gulligt, det kan hända att jag skulle uppskatta, kanske framför allt för något bra promenad/spring-stråk :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.