Tips på födelsedagspresent till pojkvän.

Mitt älskade lilla finska mumintroll fyller alltså år idag! 27 år kan jag avslöja att han fyller. Och vad ger man då i födelsedagspresent till sin pojkvän? Se fler tips på födelsedagspresent till pojkvän i slutet av inlägget!

Mumins födelsedag

Jag kan tänka mig att idéerna sinar med åren, men som första födelsedag vi firar ihop är det lite enklare. Fast jag tror och hoppas jag kan leverera lika bra kommande år. Så vad hittade jag då på? Jo, jag gick loss på lite bilder och beställde hem dem. Japp, det är jättesmidigt och svinbilligt om, OM, man inte beställer från en svensk sajt till Finland :-) Det gjorde ju alltså jag, bilderna var nästan gratis men frakten var lite dyrare – det var ju dock en present så det gjorde ingenting. (Ville ju för allt i världen inte fråga honom om hjälp med att beställa från en finsk sajt, skulle ha kunnat avslöja överraskningen liksom).

Detta var egentligen inte de huvudsakliga bilderna, men jag beställde ett litet kollage på oss också och hängde det ovanför sängen. *sweet dreams*

» Hitta fler tips på presenter här!

tips födelsedagspresent pojkvän

De huvudsakliga bilderna var ett gäng bilder som T faktiskt själv tänkt framkalla och hänga upp i sina ramar, men det skulle han aldrig ha kommit för sig att göra – så jag smög in i hans dator, hittade bilderna han samlat och beställde dem. Och Håkan är med på ett hörn också, för min skull – har faktiskt lyckats få honom lite halv-Håkan-frälst! Andra bilder är Oasis, Madrid och hans favorit fotbollsspelare Andrea Pirlo

födelsedagspresent till partnertips födelsedagspresent fotonfödelsedagspresent framkalla bilder

Tips på födelsedagspresent till pojkvän

Förutom att framkalla bilder och göra ett kollage har jag ett annat fint tips!

Jag gav nämligen också en glasburk med omkring 100 små lappar i, som han får ta en om dagen när jag inte är här. Och det är väl kanske ett tips jag har till någon med kärlek på distans, ge bort något liknande i present! Han blev magiskt glad. Och jag tror han kommer bli ännu gladare när han får se vad som står i lapparna. 

Vad ska man skriva på lapparna? På lapparna i glasburken skrev jag saker enligt 3 kategorier, något jag minns med honom, något jag gillar med honom och något jag drömmer om att göra tillsammans med honom.

tips på födelsedagspresent till pojkvän

Födelsedagspresent-tips nr 2

Kunde dock inte låta det vara hela presenten utan ville ge något lite piffigt och finurligt, så förutom den här burken gav jag också det ni ser på bilden nedan. Hittade en bok jag visste att han skulle älska – Think like a freak – med massor av nördig fakta, till min lilla nörd. Och sen köpte jag massor av godisar, proteinbarer, hans favorit-te, mörk choklad, tuggummin osv. Åh tycker det ser så cheesy ut men det får det väl vara, haha. Nästa vecka när jag åker till Sverige kan han plocka sina favoriter, läsa boken, dricka te:et och tänka på mig

pojkvän födelsedagspresentfödelsedagspresent flickvän

Två på en stol. Världens sötaste Mumin! Hjälpte honom med hans svenska-läxa just i denna stund! ♥

FÖLJ:

26 svar

 1. Så fint <3

  Första födelsedagen vi firade fick jag en teckning på mig själv. Han fick…. övningsboken till högskoleprovet…. Mer romantiskt än man kan tro dock för med hjälp av den skrev han så bra på första försöket att han kunde flytta hit o börja plugga!

 2. Nu kom jag på att jag var tråkig. Sådär som man svarar bara för att svara. Men läste faktiskt hela och tycker att det var roliga presenter och att burken var genial. Nästan lite som P.S I live you utan det där extra sorgliga. Ska du inte bo kvar i Finland då?

  1. Haha Katarina, gillar den snabba självinsikten där! En slentrian kommentar här och där gör ingenting bland de bättre kommentarerna ;)
   Ska till Göteborg “en stund”, ska fixa lite grejer och ja, hitta ett jobb. Sen får vi se hur det blir, planen är rätt öppen. :)

   1. Nej, inte läst boken men det är en av få spelare idag som jag verkligen beundrar. Han får verkligen fotbollen att bli vacker med sin spelstil. Dessutom är jag ett Juve-fan (inte i samma skala som United dock). ;)

 3. Foton är ett gammalt beprövat knep för mig da det kommer till presenter: muggar, förstoringar, canavastavlor, väskor, u name it. Men lapp-tricket, det var nytt för mig. Genialt ju! Superbra grej! Funkar ju även pa vänner, syskon, familj, inte bara pojkvänner =)

  1. Det är så roligt! Man kan också göra bildspel/filmer, kollage och fotoböcker – så roligt och framför allt personligt. Har gjort just fotoböcker till ett par vänner och det har varit såå uppskattat :) Önskar bara att jag hade en kopia av boken själv så fina som de blev, hihi.

 4. Vilka fina presenter!! Min pojkvän fyller år om två veckor, och han har insisterat på att jag inte ska köpa något och skicka (han bor ju i usa) men jag känner att jag måste göra något, jag har köpt ett fint kort och skrivit några fina rader, sen har jag gjort mina egna “love coupons” som han kan spara och använda när jag kommer dit nästa gång :) Har börjat söka på colleges over there nu!! Vi har insett att det kommer vara omöjligt för oss att bara stå ut med att träffas max 2 ggr om året i typ 3 år till, så han har sagt att jag borde komma och bo med honom, och det vill jag ju! Så förhoppningsvis går allt vägen och jag flyttar till usa för andra gången i höst, iiihhh!!!

  1. Men Emma vad kuuul! Tyckte presenten lät som en väldigt gullig idé och inte kostsam liksom. Och så kul att ni planerar att få vara tillsammans. Önskar massor med lycka till med college-ansökningarna. Lova att hålla mig uppdaterad!

 5. Haha. Roligt också att jag skrev P.S I live you och inte love you. hehe :)

  Ja men ibland svarar man bara som att man instämmer och pratar lite med sig själv och då blir det så kort. :)

  Spännande med Göteborg ändå!

 6. Sååå fint med glasburken å lapparna. Min syster gav mig en sådan i julklapp å jag började gråta, var så himla fint.
  Tips tips om fotografier: ifolor.fi! Därifrån beställer jag numera. De har dessutom erbjudanden nästan varje vecka sku jag säga.

  1. Japp, nu vet jag tills nästa gång ;) tack!

   Åh, då har du hunnit öppna en del lappar? Vad står där i ungefär? :)

  1. Nej men vad lustigt Clara, och kul att du gillade idén! Hoppas du får ihop någon fin present till din pojkvän :)

 7. Hej Jennifer

  Skulle du kunna göra ett inlägg med tips på 30 års gåvor? De blir en hel det 30 års fester och har ide brist på presenter. Du har haft så bra tips på julklapparr etc så litar på dig ! :D

  tack!

  1. Åh men hej Ida, vad kul att du frågar!! Började genast spåna på några idéer, men kanske hinner jag skriva inlägget först i januari, haha!

   Men här får du några så länge:
   – Har du en stuga/landställe, bjud på en helg här där du ordnar och fixar mat och dryck!
   – har ni känt varandra länge? Gör ett fotoalbum eller bildspel/video med alla era minnen.
   – En Hövding-hjälm
   – Upplevelse – escape room, takvandring, spa
   – Ett tips är alltid att utgå från personens intresse. exempelvis: en tjej som älskar att dansa, ge bort ett presentkort på butiken med danskläder/skor som du vet att hon älskar!
   – Någon som älskar växter? Ge bort en större cool växt. De kan vara ganska dyra och något man inte unnar sig själv.
   – Fina oljor/kryddor/matgrejer
   – En fin coffeetable-bok (de som är lite dyrare som man aldrig unnar sig själv)

   Till min kille gav jag en resa, men det blir ju lite dyrare ;) (vi åkte till Riga: https://jennifersandstrom.se/2018/01/29/overraskningsresan-till-riga/ )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Subscribe