Jennifer sandström

Februaris favoriter

Jag är sådär typiskt i-slutet-på-veckan-trött och också ganska trött efter den här månaden. Det har varit en extremt jobbintensiv månad och det syns faktiskt på antalet blogginlägg – alltså att jag har bloggat rekordfå inlägg den här månaden. Å andra sidan har jag publicerat flera matigare inlägg. Och det känns helt okej. Det har liksom varit en bra månad.

Dessutom har jag prioriterat både träning och sömn, och vänner och T. En bra balans av alltihop. Det känns som att nya rutiner börja ge avkastning. Det här med att inte ha mobilen i sovrummet till exempel, sjukt vilken simpel men bra grej.

Månadens känsla:

Lite grann att nu hinner jag inte med. Men samtidigt väldigt mycket I GOT THIS. Jag har stigit upp tidigt och fått massor gjort.

Månadens highlights:

* Flera spontana och inplanerade dejter med Corinne. + alla våra ljudmeddelanden på whatsapp. Älskar att hon älskar att skicka sånna.

* För en 1.5 månad sen påbörjade min kille projektet att göra om vår klädkammare. Nu är den nya garderoben äntligen uppe på väggen och vårt hem är lite mindre kaos.

* Hunnit hänga med Veera en hel del och fått tid att jobba tillsammans både under en fredagskväll med sushi och en morgon med frukost på Rupla (kan rekommendera!).

* Gick på bio med T och såg Green Book. Helt amazing. Se den!

* Och såklart semlor, plus att jag insåg att det är semmeldagen på min födelsedag. På tisdag! Om du vill baka något men inte orkar göra vanliga semlor, kan jag tipsa om det här receptet på semmelkladdkaka.

februari highlights

Wonderland (tillsammans med Corinne) två bilderna till vänster, är antagligen där jag spenderat mest tid, Veera på Rupla till höger. 

Månadens roligaste:

En söndagsmorgon föreslog T att vi skulle åka och spela badminton. Så det gjorde vi. Och det hade jag aldrig gjort förut liksom i en riktig hall på en plan. Det var galet kul. Fick dock världens skavsår på mitt finger som fortfarande läker, men det var det värt… :)

Månadens resa:

Åre-helgen där jag både fick uppleva alpina VM och se mer av Östersund.

Månadens bästa:

Alltså det är nog att jag lyckats göra flera tråkiga men nödvändiga grejer: skaffat försäkring till mitt finska företag, skaffat en bokförare, betalat in momsen för 2018, fixat lite skattegrejer för 2019, postat(!) viktiga papper osv., bokat klipptid, bokat flyg och hyrbil till sommaren etc.

Och att jag kört en vegetarisk månad (förutom Åre-helgen, haha). Drömde senast i natt att jag åt kött och ba OH NO!!!! Idag är det 1 mars så rent principiellt är vegetariska månaden över, men vi får se hur vi fortsätter.

februaris favoriter

Söndagsbrunch på Mutteri på Drumsö, och frukost hemma hos Corinne.

Månadens sämsta:

Är det inte ganska bra att jag spontant inte kan komma på något här? Eller jo, en sak. Hinner för första gången, typ någonsin, inte riktigt med min mejl. Det bara ramlar in mejl. Inte jättemånga egentligen, men tillräckligt många. Haha. Jag är van att svara samma dag, men nu har det fått bli lite längre svarstid. Tänker att det också är okej.

Månadens avklarade mål:

Fakturerat enligt mitt mål, yay. Och hur mycket berättade jag på min instagram. Dessutom publicerat två inlägg som jag hade som mål att få ut: guide till Kraków och tips på bra skidorter i Österrike. Inlägg som alltid tar lång tid att skriva men som kan leva vidare i förhoppningsvis flera år.

Månadens mest lästa blogginlägg:

* Klimatångest – måste vi ha det? 

* Sanningen om vad jag tycker om Finland och om jag trivs här?

* Så mycket kostar en helg i Kraków


Hur var din månad? Och hur känns det att gå in i mars?

FÖLJ:

4 svar

  1. Åh Friday Lab har jag också funderat på! Och hej, visst är det kul med badminton!? :) Min sambo & jag spelar tillsammans en gång i veckan sen i november – veckans höjdpunkt!

    1. Alltså jag kan verkligen rekommendera det. Bra pga någon som följer upp på ens planer, man får verkligen lära sig sätta mål från grunden och härnäst ska vi tydligen prata om att sälja in sig själv/pitcha typ. En bra mix och sån inspirationsboost! Har du sett att de kör ett test man kan vara med på till helgen om man är nyfiken på det?

      Och jaa, jag var så chockad. Tänkte typ ”hur kul kan det vara?” Haha! Lär bli fler gånger 😉 Kul att ni börjat med det nyligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.