Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Det bästa från januari

Plötsligt var liksom januari bara över och det känns som om jag förvaltade årets kanske gråaste månad optimalt. Höll mig sysselsatt med besök både i Göteborg och hemma i Gällivare, senare halvan av månaden kompenserade jag all semester med extra mycket jobb och fakturerade en riktigt bra summa. Hann också med en weekend med min bf och att påbörja ett enormt projekt hemma i lägenheten. Från semesterkänslan direkt in i en ganska intensiv period men mot slutet av januari hittade jag faktiskt ganska bra in i rutinerna – och det känns som en bra grund för resten av året!

Här kommer månadens höjdpunkter från bloggen – har plockat ut det bästa från januari.

Resor

Jag sammanfattade resorna från förra året och skrev om mina resplaner för 2019.

Mer om resor blev det också i form av blogginlägg, ett vykort från Kraków efter sista helgen på månaden som tillbringades där (bilden ovan är tagen vid det välbesökta slottet i Kraków) och sen ett längre inlägg om min favorit Zillertal i österrikiska Alperna från decemberresan som gick dit.

Mest populärt

* Nattåget till Gällivare var ett inlägg som blev väldigt uppskattat, så pass att till och med SJ delade det både på sin Instagram och Facebook.

* Tips mot torr hud på vintern – inte bara jag som verkar lida av dessa problem (och efter intensivt användande av nagelolja och handkräm varje kväll så börjar mina händer äntligen må bättre).

* Såhär bra kommer livet aldrig vara igen – känslor och tankar just nu, som fick bra och fin respons i kommentarsfältet. Ni är så kloka <3

Företagande & marknadsföring

* Jag skrev om mina 25 mål för 2019 som i själva verket inte var riktigt så många.

* Mina SEO-inlägg kommer att fortsätta, nu senast publicerade jag detta: sökoptimering steg 3: nyckelord, sökord och sökfraser.

* Så berättade jag vad som hände när jag fick hjälp av en coach och jag är fortfarande fascinerad över hur det kan hjälpa en med tankarna och att hitta sätt att handskas med utmaningar. Är lite i ett stadie just nu där jag känner för att rekommendera exakt alla att prata med en coach. Investera pengarna! Bara gör det!

* Och här berättar jag mer om mitt nya jobbuppdrag och vilket företag jag kommer jobba med mer under 2019.

Inspiration

Blev några inlägg som kanske kan ge lite inspiration också, om du missade något av dem, spana in dem nu:

* En otippad inspiratör

* Beröm kan vara lika skadligt som kritik (om problemet med Instagram, eller ja, ett av många)

* Vänner som inspirerar

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.