Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

birthday brunch and powerwalk

Idag fyllde en av mina mexikanska vänner här år (grattis Ana!!) så vi var ett gäng tjejer som gick och åt brunch tillsammans för att fira. Vi gick till ett nice ställe som ligger på vägen mot Mount Eden. Twenty Three hette det och min sallad med pasta, pesto, tomat och mozzarella var väldigt god tillsammans med rökt lax! Samt en cappuccino på det.

Lyxlivet som student. Ni kan vara lugna, det är snart slut på det!

20121106-180946.jpg20121106-180951.jpg

En stund senare gick jag ut på en powerwalk. Än en gång för att utforska Aucklands alla gator. Vandrade och vandrade och hittade nya platser och hamnade plötsligt någonstans vart jag kände igen mig. Landade på en timma. Skönt!

20121106-181203.jpg20121106-181210.jpg20121106-181009.jpg

Det var en intressant promenad. För plötsligt kändes det som att alla pusselbitar föll på plats, fast än det inte känts som att de varit utspridda innan. Det kändes som att jag fann en inre frid och som att hela terminen varit en process som tillsist var fulländad. Inser vad flummigt detta låter, vi (jag) kanske kan prata om det en annan dag, haha.

I kväll ska jag hänga med mina vänner! Och i morgon har jag min sista tenta.

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.