Jennifer sandström

Search
Close this search box.

SOMMARLOV, igen

Ja ja jaaa! Skrev min sista tenta idag och känslan efteråt var lika underbar som alltid när man får gå på lov. Känns extra bra att få mitt andra sommarlov för i år också. Och att sommarlovet går över till jullov så snart jag kommer hem igen.

Svävade som på moln hem från tentan och har tillbringat dagen med mina fina vänner, ute i solen, på caféer och restauranger i stan och vid hamnen. Så fint. Så fint. 

Inga bilder från dagen dock, fick lämnade min älskade bebis (iphone) hemma för att den hade slut batteri. Det är sjukt hur tom och rastlös jag känner mig utan min iphone, jag kan liksom inte slappna av för fem öre!! Tror ni att det är skadligt att vara så beroende av sin telefon? Jag sover liksom med den precis bredvid kudden och jag går aldrig en meter utan den. Vi är väl rätt många som gör så ändå? Håll med mig om att det inte är så hemskt?! Bara för att mina vänner här råkar vara lite mindre telefonskadade… 


När jag smsar eller bloggar så skulle elefanter kunna gå förbi utan att jag skulle notera det!

FÖLJ:

Ett svar

  1. Bloggjennifer! :D Grattis till lovet fina du. Jag har fem veckor och oändligt mycket plugg att tampas med, så jag känner en smula avundsjuka. Men det är så lite att den äts upp av min glädje över att du är klart och ha sommarlov. Bestie, ta vara på dina sista veckor, they’ll never come back.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.