Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

min bästa vän

Jag har många nära vänner, många bästa vänner som jag tycker hemskt mycket om. Men den absolut bästa vän jag har, med risk för att låta lite lätt egotrippad men ytterst välmenande, är faktiskt jag själv!

Jag är min bästa vän och det har jag nog varit ganska länge utan att egentligen fundera över det. Det gick upp för mig när jag gick på en konsert helt ensam och på vägen dit så kände jag att, ja jag har ju inga som helst problem att umgås med mig själv utan tycker snarare att det är väldigt trevligt. Jag älskar att filosofera för mig själv, strosa på stan och promenera eller ligga hemma i sängen, lyssna på musik och skriva. Jag behöver nog min ensamhet med jämna mellanrum, varvat med socialt umgänge med fina människor!

Och det kanske inte är något spektakulärt att vara sin egna bästa vän? Känner ni också så kanske, att ni är era egna bästa vänner? Det är så svårt att veta ibland, om man är ensam om att tycka och känna saker eller om det är vanligt förekommande bland andra. Det tycker jag är väldigt intressant faktiskt, att jag går runt och tänker något som jag kanske tror är helt självklart att alla andra också tänker, men det vet vi ju inte!


Studentresa på Kreta, 2010. Ovetandes om allt underbart framtiden skulle erbjuda!

FÖLJ:

3 svar

  1. Jag är också bästis med själv, jag får ibland för mig att jag vill göra saker ensam och ibland har jag inget val men bara det inte är för ofta är jag awesome att umgås med. Jag var på peace and love och säkert hälften av alla konserter sprang jag på själv för jag inte orkade med att tvinga kompisar som inte hade samma intresse att gå och ibland för att vi kom ifrån varandra. Så jag såg faktiskt också Mumford and Sons själv ;) En annan gång när jag behövde vänta själv i sundsvall några timmar gick jag själv på bio, satt HELT ensam i hela salen och bölade till The Vow och åt jordgubbar. Sånt man måste uppleva känner jag! :D

    Have fun in Australia !

  2. Hmm, va intressant! :P
    Jag tror nog också att jag är min bästa vän. Jag umgås mest med mig själv, filosoferar mycket m.m. Har också en del vänner, men umgås mest med mig själv. Tror kanske sen om man träffar nån som man vill tillbringa resten av sitt liv med, så blir den personen ens bästa vän. Men det är en bra egenskap att kunna vara ens bästa vän, fast jag måste nog säga att jag inte alltid är så snäll mot mig själv :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.