Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Annars då?

Jo tack. Ligger utslagen på min bädd och grubblar över livet. Har varit till gymmet, ätit min klassiska middag och duschat i mitt lilla fyrkants badrum. Gymmet? Jorå, 3×10 ordentliga(!) armhävningar var dagens bragd. Muskler, vidga er! Fett, vik hädan! Middagen? De flesta vardagar kokas det ägg som äts på vitt bröd (ja, för här tar man vad affären har) och skivad banan på samma vita bröd. Till det gurka eller vattenmelon, eventuellt någon clementin. Och så proteinpulver blandat i mjölk eller vatten. Till frukost äter jag curd (som är som yoghurt eller kvarg) med havregryn. Till lunch får vi alltid ris och curry, med fisk eller kyckling. Sen äter jag 2-3 gånger i veckan på restaurang…. Alfaham är min favoritkyckling på Real Arabia, ett sjukt simpelt ställe med sjukt god kyckling (med mayo till) och naan!

Det börjar även bli rätt olidligt varmt här. Kan knappt begripa hur en ska överleva de varmaste månaderna mars och april?! Jag svettas ihjäl i jeansshorts och T-shirt. Ni ser ju, härliga 26 grader såhär dags.

20131111-223604.jpg

Ni då, hur många grader orkar era termometrar upp till egentligen? Gällivare tippar jag på att graderna ligger stadigt under minusstrecket?

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.