Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

10 kilometer.

Shit vad slut jag är. Klockan är snart tio och jag ligger på soffan och ser på Renées brygga. Råkade höra att det var på och en bekant röst (Blondinbellas), visade sig vara bara intressanta gäster: Camilla Läckberg, Arja Saijonmaa och Isabella Löwengrip. Annars ser jag ju inte särskilt mycket på tv. Blev excited när vi var på bio över alla reklamer pga ser man inte på tv ser man inte heller reklamerna (som faktiskt ofta är bra första gången). 

Fast nu var det ju något annat jag tänkt berätta. Nämligen att jag klarat mitt nästa mål: att springa milen!! Shit vad stolt jag är. Jag måste verkligen ta in det gång på gång för det var ju verkligen inte omöjligt. Men tills nu har det känts så himla långt bort. Jag menar, när man inte springer (som jag aldrig gjort förut förrän i höstas) då känns 10 kilometer som oerhört svåruppnått.


Som ni ser gjorde jag det dessutom längs en lång, större väg, samma sträcka twice alltså! 

Minns ni att jag hade som mål att springa 5km under 30 minuter? Det klarade jag ju för några veckor sen, trots att jag trodde jag skulle behöva till maj på mig… Så mitt nästa mål fick bli just detta, som jag fixade idag! Nu kanske nästa mål får bli att klara det under 1 timma?

Jag har ärligt talat haft lite ångest de senaste dagarna för att jag borde träna men inte orkat. Har ju dessutom inget gymkort för har tänkt skaffa det när jag är hemma från Malmö (åker ner på måndag). Men så idag efter jobbet hade jag massor av energi, drog på mig löparkläderna och tänkte idag kör jag nog lite längre än 5km. Och det blev det ju minst sagt. Tjoho!

Såhär såg jag ut när jag gick till jobbet, inte i samband med löpningen såklart, haha. 

Och när jag kom hem städade jag lite, dammsög och tvättade + lång dusch med alla delar som ska rakas osv. Vaxning – gudars vad jag saknar dig, men economistan i mig säger big no för sådana extrema utgifter! Så ja, nu väntar sängen och den är efterlängtad.

I morgon kommer Mumin hit :-)))

FÖLJ:

6 svar

  1. Bra jobbat! Jag tycker att det är jättetråkigt att springa, men vi har ändå försökt lite under resan. Nu har vi äntligen kommit igång med vårt vanliga träningspass. Är helt mörbultade för tillfället! ;)

    1. Jag tror att alla tycker det är tråkigt att springa i början, men sen är jag också av tron att om man “kommer in i det” så kommer man tycka det är kul. Fast sen ska man kanske acceptera att alla är olika och har olika intressen ;)

  2. SÅJA! Bra där och även om jag inte ska fokusera så mycket på tiden så är det ju en grymt bra tid för att vara första milen! Snyggt!

    1. Jaa det känns härligt! Tack! Vi får se när jag lyckas genomföra det här nästa gång ;) (nu har det blivit lite sporadiskt med träningen här…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.