Bra saker.

Vädret. När vädret är bra är det en mycket bra sak. Igår var sån himla vacker vårdag. Jag tog en kort promenad på lunchen och kände lycka och lugn i hjärtat. Solen alltså, det är knasigt vad du kan göra med en. Du trollar med dina strålar. Och det är dumt att man ska vara så himla beroende av dig. För idag så var det ju väldigt grått igen. Snart blir det sommar, och jag har inte upplevt en hel svensk sommar sen 2011. 

Kollegor. Jag har haft de knäppaste kollegorna i världen, och då försökte jag dra så mycket lärdom av det som jag bara kunde – du kommer behöva jobba med all kinds of people genom din karriär så lika bra att lära sig den hårda vägen. Men – mina nuvarande kollegor är så fruktansvärt gulliga. På riktigt, så söta! Och idag fick jag en present såhär lite i efterskott. Te från NK med tillhörande tesil och praliner! Koppen i bakgrunden gav A som jag jobbar närmast med just nu till mig när det var min födelsedag och vi var i Stockholm! Älskar den såklart, rymlig och ljuvligt blommig.


Mumford & sons. Året var 2012 och landet var Nya Zeeland när jag föll för detta fantastiska band. En ung man som jag hånglade med en kväll i Wellington introducerade dem för mig. Och det slutade med att jag till och med gick ensam på deras konsert i Auckland. De släppte en ny låt igår. Lycka! Lite nytt sound, väldigt radio-lämplig, men jag gillar den mer och mer. 


Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

Dela

4 Kommentarer

 1. 11 mars, 2015 / 07:08

  Va härligt att du trivs bra med dina kollegor och muggen är fantastiskt vacker!

 2. 11 mars, 2015 / 16:53

  I know what you mean about the sunshine, I’m totally the same! It has such power over my moods.
  What a cute present!

 3. 11 mars, 2015 / 22:35

  Åh, ja blev så lycklig då deras nya singel kom ut! Så bra ju!

  • jennifer
   Författare
   29 mars, 2015 / 09:34

   Jag vet!! Hoppas det kommer ett nytt album strax också??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?