Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Wow vilken kärlek

Alltså ni, vad ska jag ens säga? Vad fina ni är. Vill krama om er allihopa. Svaren som ni lämnat på undersökningen är helt magiska. Älskar såklart att ni är så snälla, men också att flera vågar ge mer konstruktiv kritik. Jag tänker att jag ska sammanställa svaren om någon vecka och visa er hur det ser ut övergripande.

Vad som verkar gå som en röd tråd genom svaren hittills är att ni är många som vi läsa ännu mer om min vardag. Jag har haft en längre period där jag själv tyckt det varit dötrist att läsa om andras vardag och har kanske därför undvikit det litegrann?

När jag sitter här och dricker kaffe 10.13 en onsdag och väntar på att Malin ska komma hem till mig för att spela in podd och inte har några planer alls den här veckan för jag har just vaknat till liv efter min förkylning och är bara tacksam över att få tillbaka all energi. De enda planerna som finns är egentligen att besöka loppisar i jakt på lite grejer till balkongen. Vi har hur många kvadratmeter balkong som helst, och inte en enda balkongmöbel. Om sommaren planerar att fortsätta känns det som högsta prioritet just nu.

Men om ni vill läsa om vardagsliv, då ska ni få mer vardagsliv. Jag gillar att skriva om det mesta, egentligen. Och utmaningen är kanske att få de där vardagsinläggen att på något vis bli intressanta? Som att någonstans mitt i slänga in ett: Mumin har friat och vi ska gifta oss! Nej, skojar bara. Det har han inte och det ska vi inte. Innan jag kan tänka mig att lägga pengar på ett bröllop vill jag 1. äga en lägenhet och 2. ha en stabil inkomst varje månad (inte nödvändigtvis som anställd).

Bilderna är från min extremt korta cykeltur ner till havet igårkväll. Var i chock. Här har jag varit sjuk i några dagar och plötsligt badar hela Finland i havet. Det var liksom tropisk värme och det kändes faktiskt lite, fel? Typ någonting kan inte stå rätt till. Världen är upp och ner. Oh well. Det var ju lite skönt också.

Satte mig här på en sten och skrev ner och visualiserade några drömmar (lyssnade på Peppes nya podd det kommer att bli bra och blev inspirerad).

Och här är en selfie från Borgå förra veckan, när det fortfarande bara var vår. Min lilla mobils kamera börjar ge upp hoppet hörni. Är det dags att skaffa en ny då? Den här iphonen har ändå hängt med i 1.5 år nu, men fungerar i övrigt felfritt. Damn you apple.

Okej, vi hörs i morgon.

Och du, tack till dig som svarat på frågorna. Om du inte gjort det, kan du fortfarande göra det här!

FÖLJ:

6 svar

  1. Min telefon har hängt med i lite över ett år och nu klagar den på att minnet är slut. Få se om jag orkar med den över sommaren eller om jag går tillbaka till Sony. Huawei var ett nödköp när Sonyn gav upp. Hemskt att teknik ska hålla så kort tid idag, allt för att hålla slit och släng samhället i gång.

    1. Jaaa, så otroligt trött på det jag också. IPhones har helt sjuka priser idag också, vill inte betala så mycket för en telefon… Vill inte ha en gigantisk telefon heller, haha. Så nöjd med min uråldriga iPhone SE :) (förutom kameran då som sett bättre dagar…)

  2. Jag gillar just nu vardagsinlägg. Mest läsa dem, då jag nte lyckas få ihop såna själv. Kanske måste ta och försöka göra ett snart…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.