Jennifer sandström

Search
Close this search box.

10 frågor och DIN ÄRLIGA ÅSIKT

Jag har träffat många vänner genom mitt bloggande och en av mina finska bloggvänner är Kugge. Hon har dock inte varit särskilt “seriös” i sitt bloggande, som hon själv brukar beskriva det – och jag peppar henne. Men frågan är om det inte är hon som borde vara min bloggcoach? Hon kommer alltid med bra idéer och insikter – och nu har hon även inspirerat mig till att göra något jag aldrig gjort förut.

Jag vill nämligen bjuda in er till en liten undersökning där jag ställer några frågor och ber om dina ärligaste svar. Jag vill veta mer om dig, varför du hänger här och vad du tycker. Men du får förstås vara helt anonym.

Eftersom jag inte bara skriver den här bloggen för min egen skull, borde jag ha gjort det här för länge sedan. Så tack för inspirationen Kugge – och jag skulle bli jätteglad om DU som läser skulle vilja ta en minut och ge din åsikt.

Tack ♥

Undersökningen är avslutad – här kan du läsa svaren.

Ps. Det ska alltså erkännas att jag aldrig vågat göra en sån här typ av undersökning tidigare med rädslan för att absolut ingen skulle svara. Rädslan över att bli avfärdad, ignorerad och framstå som ett misslyckande – japp, den finns hos mig också. Men att våga misslyckas är kanske det bästa man kan göra.

Man måste våga för att vinna osv. + att det inte är mer än rätt att jag ger er chansen att faktiskt komma med feedback och ge er syn på den här bloggen, helt anonymt.

» Här kan du se svaren från undersökningen ♥

FÖLJ:

4 svar

    1. Du får gärna svara – tack <3 Och kör på du också och gör en undersökning bland läsarna!!

  1. Jag svarade på undersökningen nu. Vet inte om jag hann? Klockan är nämligen några minuter över midnatt i Finland, men i Sverige är det fortfarande 31 maj.😉
    Skulle inte skada om du hade undersökningar oftare. Det är kul att själv få reflektera över hur lång tid man läst bloggen, och vad det är som man egentligen fastnade för från första början.

    1. Åhh vad söt du är – TACK! Och ja, haha, inte så på minuten. Började sammanställa lite smått idag, men har inte hunnit gå igenom allt ännu så ingen fara ;)
      Vilken härlig feedback också om undersökning oftare. Det kanske får bli typ en halvårsgrej? Lite som en konferens man har på jobbet, för att stämma av liksom. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.