10 frågor och DIN ÄRLIGA ÅSIKT

Jag har träffat många vänner genom mitt bloggande och en av mina finska bloggvänner är Kugge. Hon har dock inte varit särskilt ”seriös” i sitt bloggande, som hon själv brukar beskriva det – och jag peppar henne. Men frågan är om det inte är hon som borde vara min bloggcoach? Hon kommer alltid med bra idéer och insikter – och nu har hon även inspirerat mig till att göra något jag aldrig gjort förut.

Jag vill nämligen bjuda in er till en liten undersökning där jag ställer några frågor och ber om dina ärligaste svar. Jag vill veta mer om dig, varför du hänger här och vad du tycker. Men du får förstås vara helt anonym.

Eftersom jag inte bara skriver den här bloggen för min egen skull, borde jag ha gjort det här för länge sedan. Så tack för inspirationen Kugge – och jag skulle bli jätteglad om DU som läser skulle vilja ta en minut och ge din åsikt.

» Gå in här för att svara på frågorna

Tack ♥

Du kan svara till och med 31:a maj.

Ps. Det ska alltså erkännas att jag aldrig vågat göra en sån här typ av undersökning tidigare med rädslan för att absolut ingen skulle svara. Rädslan över att bli avfärdad, ignorerad och framstå som ett misslyckande – japp, den finns hos mig också. Men att våga misslyckas är kanske det bästa man kan göra.

Man måste våga för att vinna osv. + att det inte är mer än rätt att jag ger er chansen att faktiskt komma med feedback och ge er syn på den här bloggen, helt anonymt.

» Gå in och svara här ♥Svensk resebloggare, expert på att flytta och bo utomlands. Skriver även om egetföretagande och vardagen. Alltid ärligt, med glimten i ögat. Bloggen är mitt jobb och min passion.


2 kommentarer
    1. Du får gärna svara – tack <3 Och kör på du också och gör en undersökning bland läsarna!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *