Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Uppskatta dig själv för vad du är nu.

Det var längesen jag gjorde det senast, men det händer att jag gör det ibland. Stannar upp, ser på mig själv där jag är just nu och sätter mig själv i perspektiv. Idag kom det plötsligt och det är en härlig känsla.

Jag tänker att om jag såg mig själv här och nu, för 3 år sedan, skulle jag vara stolt. Jag skulle tänka, wow vad ball den där tjejen är! Jag tänker att om jag ser tillbaka på mig själv om 3 år, så kommer jag att vara stolt. Det är något jag glömmer, något jag tror att vi alla glömmer – att se på oss själva med stolthet över vad vi faktiskt är precis just nu!

Varkala Beach Indien

Ibland myser jag ner mig själv i tankar som, undra hur jag kommer se tillbaka på den här tiden i mitt liv – vad är det jag kommer minnas och vilka känsla kommer jag få i magen, i hjärtat, när jag tänker på alla minnen? 

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.