Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

På crosstrainern.

Hur tråkigt tycker ni det är på en skala mellan 1-10 att jag lägger upp samma bilder på Instagram som på bloggen? Jag tycker det är dötrist, men jag har inte så mycket att ta kort på. Omgivningarna i Indien är ibland inte så vackra och hur kul är det egentligen med bilder på mig själv? Så de få bilder jag tar hamnar på alla de platser jag kan exponera mitt liv! Om ni mot förmodan vill följa mig på instagram hittar ni mig under namnet jennsandstrom

20131122-172314.jpg

Någon sa att det var fredag idag? Jag står just nu och trampar på crosstrainern och värmer upp inför lite styrka för överkroppen. Ikväll ska vi ha avskedsmiddag för min käre vän Dani som ska bege sig hemåt till Holland. Tänkte även skypa med herrarna Sandström i min familj, bror och pappsen.

Övriga helgplaner? En modevisning i morgon. Skulle vilja åka till stranden och känna på havet också. Ska föreslå det för söndagen! Ni då? Påbörja julmysandet? *muttrar tyst och inte alls avundsjukt och fortsätter drömma om dagar på stranden*

Puss på er, nu ska jag fortsätta svettas!

PS. Om ni vill att jag ska skriva om något särskilt, tveka inte att lämna en kommentar om det, jag är öppen för önskemål :-)

FÖLJ:

4 svar

  1. Skriv om livet i Indien. Det där all dagliga. Hur ert kök fungerar.?Vågar man gå på offentliga toaletter? Beskriv lukter! Allt det där du upplever fast inte tänker på. :)

  2. Hej Jennifer! För det första, jag tycker om din blogg så mycket, och du verkar vara en sådan fin person. Brukar titta in varannan dag eller så, och läsa lite, och du verkar så himla klok. Jag skulle gärna läsa lite mer om din Australien resa. Jag har rotat lite i ditt arkiv och sett att du reste längst Australiens östkust, precis som jag snart ska göra. Nu till min fråga, bokade du hostels, bussresorna och sånt innan du åkte till Australien eller fixade du det på plats? Jag undrar också om din båttur du åkte på. Hade du bokat den lång tid i förväg eller hittade du den på plats?

    1. Sandra, så himla fin kommentar – vad gulligt av dig! Tack så mycket :) Nu var det ett år sedan jag reste i Australien – men jag ska ta och sammanfatta allt i ett nytt blogginlägg, så fler kan läsa om de är nyfikna precis som du :) Jag fick många tips från kompisar som hade varit där innan! Men gud vad kul, när åker du och hur länge kommer du vara borta? Kram!

      1. Åh va kul! Då ska jag hålla ögonen öppna efter det inlägget :) Jag åker i början av januari, och kommer vara borta i lite mer än en månad. Skulle vilja resa längre men allt måste ju passa med jobb och så. En månad är bättre än inget i alla fall, särskilt eftersom jag alltid velat resa till Australien, så det är verkligen min drömresa :) Vill gärna besöka Nya Zeeland också, men det får bli ett senare äventyr. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.