Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Går bananas på balsam-metoder och honung som ansiktsrengöring.

Hallå vänner! Sitter på Chaicofi och tanken var att ta tag i en restuppgift från högskolan, jag missade några poäng när jag valde mina ämnen själv under tiden utomlands. MEN, istället har jag nu fastnat i en spiral av hippie-galenskaper.

Att äta så ren mat som möjligt, det låter hälsosamt ja visst. Men att tvätta håret utan schampo? Använda honung som ansiktsrengöring? Ja, även det är jag helt såld på! Jag tror att det bor en liten hippie i mig som längtar efter att få blomma ut! Och den här hippien tänker att min älskade kropp borde få tas hand om på bästa möjliga sätt.

Vad vet ni om detta bloggvänner? Vad gör ni själva? Tvätta håret med balsam, bikarbonat eller inget alls?

20131123-174445.jpg

FÖLJ:

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.