Fashionshow – indiska kläder är fantastiskt vackra!

Lördagskvällen var himla fin.

Vi åkte ut till OG's resort mitt ute i ingenstans och där var en scen uppsatt ovanpå poolen. Träden var klädda i ljusslingor och stämningsfull musik värmde upp åskådarna som väntade på att få se en fashionshow med dans och indiskt mode!

Efter show och drinkar åkte vi till Dream. Dansade, drack whiskeycola, önskade att vi (eller JAG) hade öronproppar (än en gång) och undvek hungriga indiska mäns blickar. Jag tror aldrig jag hade pallat gå ut här om vi inte hade varit i tryggt, manligt sällskap. Slutligen åt vi kyckling och naan på Chillax innan sängarna kallade och jag somnade cirka 5.30. Typisk utekväll, sån man kan tycka att man behöver (och uppskattar) ibland.

Bilder från showen… 

20131124-155249.jpg
Bakom det röda skynket gömmer sig två vältränade män, med bar överkropp.

20131124-155304.jpg20131124-155319.jpg20131124-155607.jpg20131124-155617.jpg20131124-155637.jpg

Precis som med alla catwalks så är det här inte exakt vad inderna går klädda i. ”Kjolen” på män har jag uppfattat att man har vid högtidliga tillställningar, eller om man är fattig (så man ser det rätt ofta med andra ord. Saris, det stora tygstycket som kvinnorna sveper sig i, är rätt vanligt men de är inte alltid extremt vackra utan mer 'basic' och vardagsaktiga. Dock är saris allt väldigt färgglada, det är uppiggande! Och den stiliga(!) mannen på sista bilden, det är någon typ av kläder de kan tänkas ha när de gifter sig eller liknande.

Och icke att förglömma, såhär såg jag ut. Med dresscode svart. (Här i Indien har jag endast två svarta toppar.)

20131124-180739.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

  1. Har du inte lyckats packa ner dem än? :) En lördag för 2 veckor sedan följde öronpropparna med och efteråt var jag ganska glad över att somna utan ett tjut i öronen :P Men sååå högt är det väl inte alltid hemma i Sverige när man går ut?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?