Jennifer sandström

För ung för att stanna.

Ibland slår det ner i mig som en blixt från himlen. Hur mycket jag har kvar att se och upptäcka. Följt av rädslan för att nöja sig. Jag är rädd för att flytta någonstans, in i en bubbla och tro att livet är komplett. Rädd för att jag några år senare inser att jag glömde bort att göra allt det där jag alltid drömt om. Drömmar förändras i och med att vi växer, men vissa saker känns som att de är en del av mig. Jag vill inte flytta hem och fastna i Sverige, jag vill inte fastna här. Jag vill vidare. Jag vill inte bara resa genom kulturer och länder, jag vill bo i dem!

Jag är för ung för att fastna någonstans. För ung för att stanna.

New Zealand blogNya Zeeland blogg
Och jag drömmer om att åka tillbaka till mitt Nya Zeeland. 

FÖLJ:

2 svar

  1. Fantastiska NZ bilder! Jag känner samma sak, att vara turist är aldrig samma sak som att bo utomlands. Fasen vad jag saknar expat livet!

  2. Hej! ville bara skriva att jag förstår exakt hur du känner! Jag är likadan, vill ut och se världen, upptäcka så mycket som möjligt, se andra kulturer och inte fastna någonstans! Men tror att jag just håller på att göra det, får nästan lite panik när jag tänker på det :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.