Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sjutton armhävningar och två minuter planka.

Hej vänner. Vet ni vad jag längtar lite till? Den dagen i framtiden då allt som sker nu är preskriberat och kan berättas i detalj. Då jag kan berätta om Indien från det perspektiv ni ännu inte fått se. Hur som helst, ville egentligen prata lite om träning.

Slog mitt rekord med armhävningar härom dagen. 17+10+10. Rekord med “bara” två armhävningar men jag är stolt ändå. Tycker gymmet och att bli starkare (och smidigare/vigare) är fantastiskt kul! Klarar två minuter i planka också, trodde jag aldrig skulle ske?! Dock tycker jag det är fantastiskt tråkigt att gå ner i vikt, för jag älskar mat. På gymmet tjötar de om att “You have to avoid oily food”… Men det får komma som det kommer om det vill komma, viktnedgång alltså. Jag tänker att om jag fokuserar på att vara snäll mot mig själv och ge mig själv mycket kärlek, så kommer det bli mer naturligt att välja nyttiga mat-alterntiv då det är att vara snäll mot sin kropp?

20131121-165612.jpg

Något som dessutom gör det lite knepigare att äta nyttigt är när caféerna här har en begränsad meny och inte alltid uppfattar ens önskemål. Det här är vad som händer när man beställer en sandwich och ber om att få något annat istället för fries. Efter att ha fått en sandwich utan fries och utan något substitut så utspelar sig en diskussion där servitören uppenbarligen inte förstod mig alls. Han kom nämligen ut med en skål med fries tredubbla den mängd man vanligen får till en sandwich. Och ja ba, suck, varför pratar vi inte samma språk?

20131121-173020.jpg

FÖLJ:

3 svar

  1. Åh, superbra jobbat! Är det knäna i marken eller i luften vi talar om? Åh, plankan… Undrar om jag ens klarar en minut längre..

    1. Hej! Tack du :) tårna i golvet och knäna i luften såklart, och näsan i golvet! Haha. Om man gör det några gånger så blir man snabbt starkare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.