Jennifer sandström

Två små texter.

Just det hörni, jag har skrivit två texter här på senaste.

Den ena handlar om min upplevelse av fantastiskt mysiga Herrljunga och den finns publicerad här på Herrljungas egna hemsida. Den blev rätt uppskattad av herrljungaborna så mycket beröm som jag öste över deras lilla samhälle!

Den andra är en text för Smile Magazine som kanske världens gladaste tjej driver, Matilda. Matilda pluggar MKV och är en twittervän som jag faktiskt ska träffa igen i eftermiddag för en pepp-fika. Att omge sig med sprudlande och energigivande människor alltså, det. Hur som helst, min text är en del av deras nuvarande tema Våga Vara och jag skriver om att Våga Vara pippitröjan bland kavajerna. Ni hittar den här. 

Det var bara det.

FÖLJ:

5 svar

  1. Ser fram emot när du får en egen spalt á la Sex and the City i någon skön tidining!

  2. Åhh att våga vara pippitröjan bland kavajerna var ju helt fantastisk, känner igen mig så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.