Två små texter.

Just det hörni, jag har skrivit två texter här på senaste.

Den ena handlar om min upplevelse av fantastiskt mysiga Herrljunga och den finns publicerad här på Herrljungas egna hemsida. Den blev rätt uppskattad av herrljungaborna så mycket beröm som jag öste över deras lilla samhälle!

Den andra är en text för Smile Magazine som kanske världens gladaste tjej driver, Matilda. Matilda pluggar MKV och är en twittervän som jag faktiskt ska träffa igen i eftermiddag för en pepp-fika. Att omge sig med sprudlande och energigivande människor alltså, det. Hur som helst, min text är en del av deras nuvarande tema Våga Vara och jag skriver om att Våga Vara pippitröjan bland kavajerna. Ni hittar den här. 

Det var bara det.

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

5 Kommentarer

 1. 11 april, 2013 / 13:55

  grymt fina texter! säger som jag sagt förr ”skriv en bok” snälla! – lättare sagt än gjort ;)

 2. Jessika Rödin
  11 april, 2013 / 16:05

  Ser fram emot när du får en egen spalt á la Sex and the City i någon skön tidining!

  • jennifer
   Författare
   13 april, 2013 / 08:55

   Men alltså gulle!!!! Vad du är go! :)

 3. 13 april, 2013 / 02:41

  jag har skrivit en text..hur gör man om man vill få den publicerad? har du något tips? :)

 4. Erika
  13 april, 2013 / 14:02

  Åhh att våga vara pippitröjan bland kavajerna var ju helt fantastisk, känner igen mig så mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?