Blommor och mönster.

Jag shoppar helst billigt. Helst på rea. Den blommiga tröjan nedan hittade jag på BikBok, nedsatt från 299 till 99. Kap! Den mönstrade klänningen på bild 2 går i färgerna blåturkost och oranget. Den kommer från Monki och jag fick den under ett besök på deras huvudkontor för ett år sedan. Klänningen är ett favoritplagg i min garderob och den får alltid mycket uppmärksamhet och många komplimanger. Den gjorde sig dock bättre i svartvitt på denna bild. Ni ser för övrigt mina slitna toppar på första bilden, de är nu borta, tror att frisören tog nästan en decimeter av mitt långa, slitna hår. Nåväl. Everything that comes together falls apart.

20130413-162029.jpg20130413-162054.jpg

Följ:
0
Jennifer Sandström
Jennifer Sandström

Jag hjälper jag dig öka din trafik med SEO. I bloggen får du läsa om marknadsföring, företagande, foto, skrivande, böcker och resor. Gällivare är min hemstad/favoritplats, bor i Helsingfors pga kärleken.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.


Looking for Something?