Jennifer sandström

Search
Close this search box.

Föreläsning med Blondinbella.

Idag bjöd Almi in till föreläsning med Isabella Löwengrip på SF-bion här i Jönköping. Det bjöds på popcorn och Bonaqua och Bella strålade som vanligt. Jag såg henne för första gången för ganska precis ett år sedan, i Göteborg på bloggforumet.

Hon snackade om företagande och sina fram- och motgångar. Under föreläsningen slog det mig än en gång hur lite hon pratar om sina misslyckanden i bloggen. För under föreläsningen går hon nämligen igenom dem och som bloggläsare blir man lite “jaha, var det så det gick till…” Därför, under frågestunden frågade jag Isabella just om det här, hur hon resonerande kring det, att inte prata så mycket om sina “misslyckanden” i bloggen? Jag sa även att jag förstår om du inte tänker på det eftersom du tar på det så pass lättsamt som du gör – men tänk på att det är minst lika inspirerande att få höra om motgångarna som framgångar och se att livet går ju faktiskt vidare och går väldigt bra trots att man gör fel ibland. Hon sa att det man får se av hennes liv är egentligen en väldigt liten del och att just misslyckandena går hon vidare så snabbt ifrån och fokuserar på nya projekt – därav blir det inte så mycket av det i bloggen. Bella gillade i alla fall min fråga och sa faktiskt att hon skulle tänka på det framöver.

Efteråt gick jag såklart fram och bad om en fan-bild och en kram! När jag berättade att hon hade publicerat en bild på mig i sin blogg för två år sen så visade det sig att hon kom ihåg det, det var lite roligt. Här kan ni se den.

20130415-194821.jpg

Här kan ni förresten läsa vad jag skrev om Bella i höstas och där finns även ett Youtube-klipp med hennes föreläsning för er som är intresserade!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.