Jennifer sandström

Search
Close this search box.

THE WEEKEND IN RAGLAN

Kort och gott, det var hiking, surfing, beskådande av naturen, chill och en storslagen fest på lördagskvällen. Jag körde hela vägen dit (ca 3h), hela lördagen och hem igen – SÅ STOLT! Ja, om allting hade varit som hemma hade det inte varit några konstigheter, men nä, nu snackar vi vänstertrafik. Var så exalterad över att ta mig an utmaningen och det gick galant! Avslutade dock hela roadtripen med världshistoriens sämsta försök någonsin till en fickparkering, mina medpassagerare dog lite grann (av skratt) och kläckte “HOW did you get your driver's license?!”

Vi bodde på Solscape – väärldens hippie hostel, men så mysigt. Man sov i gamla tågvagnar, alla hade dreads, det var mycket skyltande om raw food och annat “hippie-aktigt” och barnen sprang omkring utan skor på grusvägarna. Livet verkar så himla mysigt som hippie, faktiskt!

Festen i lördags då, DAMN vilket party! Jag älskar husfester. 12 av de andra bodde i en lodge, ett stort hus där vi höll till. Jag hade en fantastiskt bra kväll trots att jag var rakt igenom nykter hela kvällen (natten). Jag drog till och med kvällens sista dans 03.50 tillsammans med en väldigt söt tysk! Jösses vad jag fick skratta åt alla andra också, ni vet, när man är nykter så ser man ALLT, älskar det!

 

Här nedan är några fler bilder och första bilden är hela gänget som försöker få plats i en bild! Åh alla goa människor, vad jag gillar att hänga med er!  
De flesta bilderna är lånade från min fina Gabriella!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.