Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

happiest girl on earth

Igår sa jag “i morgon ska jag vara frisk!”

Idag vaknade jag upp och min näsa var inte täppt, min hals gjorde inte ont och jag fick ingen hostattack så fort jag gick upp ur sängen. YAY! Det lurar fortfarande lite i lungorna, men det kändes betydligt bättre och det kändes så bra att jag kunde hoppa i träningskläderna och skutta till gymmet. Lyckan jag kände när jag gick dit och fick träna, den lyckan var total! Tog det lugnt, väldigt lugnt, lite pga tidsbrist också – 15 minuter crosstrainer och 30 push ups, 30 benböj och 30 magövningar.

Men bara att få vara i gymmet och känna att jag äntligen, äntligen kanske ska bli frisk lite mer permanent – det gjorde mig så härligt glad. Efter en månads sjukdom så inser man liksom hur underbart det faktiskt är att få vara frisk!

SJUKT PEPP PÅ LIVET!!

Peppar peppar ta i trä. Jag ska fortsätta missbruka vitlök (tror ärligt talat jag besitter talangen att inte lukta av vitlök!!), ingefära och c-vitamin, tvätta händerna hela tiden, ha med handsprit över allt, diska min vattenflaska varje dag (haha) och försöka undvika andras baciller så gott det går! Allt för att inte bli sjuk igen.

FÖLJ:

Ett svar

  1. Skönt att du äntligen blivit frisk! Ta det försiktigt nu, så du inte kör för hårt när du just tillfrisknat!
    Puss och kram!
    Pappsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.