Jennifer sandström

Sök
Stäng denna sökruta.

Sundays as we like them.

Vaknade upp på ett strålande humör idag! Tänkte till och med, i dag är en vacker dag – borde ta tillvara på det. Innan jag insåg att de flesta dagarna här är vackra med solsken och värme, och man orkar inte riktigt hänga utomhus för att ta tillvara på det.

Klädde mig i en skön dress, min älskade sjal som jag köpte i Varkala – något sorts silkestyg, hur skönt som helst! Ni ser hur många vackra färger den har också, alla mina favoritfärger. Och sen åt jag och min indiska kompis brunch på stället som serverar brunchbuffé. Jag passade även på att öva på vespan igen och idag kände jag mig säkrare än innan. Jag hade balansen och klarade snäva kurvor bra (lugn pappa, snäva kurvor på smala vägar tar man i cirka 10km/h..)

20131117-164255.jpg20131117-164303.jpg
Indisk brunch: currykyckling, paneer, grönsakscurry, appambröd, sallad och omelett!

Såg Step Up 2 och sen åkte jag till favoritcaféet Chaicofi här i Kochi. Där sitter jag nu placerad och gör något bland det absolut bästa jag vet: Stumbleupon. Om ni inte känner till det så googla genast! Det är det bästa för att fördriva tid och finna inspiration! Ett fantastiskt koncept. Skriver emellan stumblandet lite blogginlägg för veckan också, lite så man får jobba som bloggare.

Blir nog här ett par timmar till. I morgon ryktas det om att det är strejk? Gymmet är stängt, hur ska vi sörja det – med lite god mat och vin kanske? Haha nej, inte då.

Pussar och kramar från er indiska lilla prinsessa!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.