Jennifer sandström

Och tänk, vart är hon om ett år eller två.

Pojkar och flickor.

Så hade ännu en lördag passerat i livet i Indien. Det lite turbulenta och instabila men samtidigt väldigt rutinenliga livet. Igår såg vi Thor 2 på bio. Bio är ju aldrig egentligen särskilt skönt, för högt ljud(!!!), alltid lite för kallt och människor som stör en med sina ljud och skratt. Men filmen var över förväntan. Första action/fantasy film som fallit mig i smaken, även kanske första jag gett en ärlig chans? Hehe.

Idag bjöds det på gym, caféhäng, fiskmiddag med mina tyska roomies och lite visionboards-skapande in på små timmarna sippandes på Pepsi Diet. Helt okej lördag. Känslan kvarstår dock: det finns cirka inget att sysselsätta sig med i det här landet(staden) med minimalt antal vänner?! (När man inte föredrar att festa varenda helg eller konsumera droger av olika sort…) Det börjar tära lite. Jag saknar vackra städer, barer och mysiga caféer, hemmamiddagar med väninnorna och massor av mys i en trivsam miljö. Det är sådan jag är, men såklart måste jag testa allt. Man kan ju inte veta hur det är att bo i ett land innan man faktiskt bott där själv.

20131117-015142.jpg20131117-015423.jpg
Inhandlade massor av tidningar och började klippa och klistra ihop en vision board – så bra för målbildande och att få ner sina drömmar på papper!

FÖLJ:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.